Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja gotovinski kredit – kje?

gotovinski kredit – kje?

Pozdravljeni!

Oglašam se s prošnjo: ali kdo ve, katera banka ima najugodnejši gotovinski kredit. Potrebujemo 2 mio SIT, nimam časa za iskalnik.

Za vse informacije se vam najlepše zahvaljujem.

metka ;o)))

NLB da 1 mio takoj…….za 2 mislim da ti ga ne dajo nikjer….

lp,bina

no jaz sem ga pred 2,5 leti dobila 2 mio, na NLB. vzela sem gotovinski kredit brez zavarovanja – na tri leta – sem pa morala podpisat, da lahko bremenijo placo za vec kot 1/3 (trgajo mi namrec 40% place za obrok kredita).

moz je ravno tako dobil 1,8 mio gotovinskega, letos januarja, brez zavarovanja, pri NLB.

torej se da. pojdi v kaksno poslovalnico in naj ti naredijo izracun glede na tvojo placo.

Saj je v bistvu stanovanjski ali potrošniški kredit. Pojma nimam, sprašujem za starša, ki zidata hišo, pa jima je malo zmanjkalo na koncu. Pri stanovanjskem je najbrž treba predložiti kakšen predračun ali kaj podobnega.

Če sta starša starejša npr. od 70 let in onadva jemljeta kredit, ga bosta na svoje prihodke težko dobila – tudi banke imajo starostne omejitve -“riziko v primeru smrti”…..Vsaj pred leti se ni dalo, tudi s poroki ne!

Alya

krekova banka ga daje in sicer stanovanjskega ugodnega samo nepremočnino v višini najema kredita je potrebno zastavit, lahko več ljudi dvigne za njiju kredit ni omejitev, obrestna mera pa je ugodna, poiščji na internetu njihovo stran tam imaš tudi takojšnji izračun pa vse kreditne pogoje napisane

lep dan

Menda ima Delavska hranilnica ugodne kredite

New Report

Close