Gostilna za poroko
A kdo pozna kako dorbo gostilno za poročno slavje (cca 80 oseb) LJ -Gorenjska?
Moja teta imela poročno slavje v gostilni Rekar na Orehku, to je čisto blizu Kranja. Tam imajo poseben prostor za take namene. Prostora je za cca 100 oseb. Moram povedat da je blo full dobro, prijazno osebje, dobra hrana, vse OK.
Jaz bi ti priporočala to gostilno.
TILIA Domžale
Mc Donald’s
Jaz in moja žena sva se pred tremi leti poročila na gorenjskem v Predvoru, sicer sva oba iz Ljubljane.Ohcet smo imeli v gostilni Zajc v Lahovčah pri Brniku, moram ti povedati, da ni drago hrane v izobilju postrežba odlična, res lahko govorim v samih superlativih, prostora pa imajo ravno za nekje okoli 80 ljudi, nas je bilo 85 z ansamblom vred.
Če se boš odločila, ti ne bo žal, pa veliko sreče v zakonu.
Ne vem za nobeno, pazi pa na:
1. dovolj prostora
2. da je še kak prostor (mgari šank) tudi za tiste, ki bi radi kako rekli in se jim ne da poslušati le nabijanja od benda
3. raje daj kak tolar več. kot da bi te potem opravljali in bi ti bilo žal (Tilia pa je vseeno malo predraga za 100 ljudi)
4. da je dobro vino (večkrat ti uturijo kaka jajca, da ne moreš piti cel večer, posebno gorenjci niso ravno znani po poznavanju)
5. če je bend prenaglas hitro začne najedati
Aja, v smeri Gorenjske sem bil na ohceti v Kanuju. Takrat je bilo sicer zelo fajn, sem slišal pa že več zgodb o fino nategnjenih ljudeh.
Forum je zaprt za komentiranje.