Gostilna -kosilo – Trzin
V Trzinu imaš naslednje gostilne: Gostilna Orhideja – novejši stil, OK hrana in tudi cenovno je OK, ampak ni tako znana. Lastnikov brat (od Orhideje) ima prav tako gostilno v Trzinu Pr’ Jakovi meti – stara im majhna kmečka gostilna in cene OK. Gostilna Trzinka – ne poznam in gostilna Pri Narobetu – znana gostilna dobra hrana cene še kar.
Upam da sem kaj pomagala.
LP T.
Gostilna Narobe v Trzinu sem preveril in opazil da je ime kar primerno. Ambient v slogu kmečkega turizma (tudi vonj opozarja na to), cena za 200g puranji zrezek na žaru brez vsake priloge je okroglih 8,00 eur, kar je med cenejšimi jedmi na meniju. Postrežba tako kot povsod, nič posebnega, vodo ob kavi dobiš močno kalno, ampak pogrinjek pa stane 0,80 eur na osebo. Aja, seveda dobiš solato v jušnem krožniku – toliko o “fini gostilni”. Jaz se več ne vrnem. LP
Ste ze probali orhidejo?
Tam je zelo lep ambient, da ne omenjam poleti vrta kaksnega imajo! Res lepo, kvalitetna hrana ne cakas dolgo na narocilo, zelo prijazna postrezba, cene so primerne ( za moje pojme skoraj prepoceni glede na vzdusje in hrano..toliko bolje za nas goste �) vedno se sprehodimo se do grada jable po kosilu… pa imas lep dan za seboj..
Aja hotla sem omenit da se vidi da je druzinska gostilna to ( ce imam pravo info.) in da dela druzina ker se vedno trudijo pa jim ni vseno za goste, pa se vsakega cenijo.