Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja gostilna Jurman in druge -za malčke

gostilna Jurman in druge -za malčke

Zanima me , keje je gostilna Jurman, kako se do tam pride. Zanima me še , katere gostilne, lokali,… so vam všeč, predvsem ( polegf dobre hrane) tudi zato, ker imajo kaj z a naše malčke, igrala, peskovnik,…? V katerih krajih so vaše ” favoritke”, …

Jurman je v Ljubljani, smer Zalog na Zaloški cesti pred črpalko OMV. Dobra gostilna je tudi Gostilna Krištof pri Kranju.

lp

Mi smo vedno iskali gostilne s sobo za nekadilce – sedaj jo imajo skoraj vse gostilne…torej samo še dobro hrano in igrišče…

Pungart – Klementina – smer Škofja loka, po stari cesti od Medvod, čez Soro,…
Mostec – Ljubljana – žar , pijaca, flanceti,…še kakšna glasba, veliko igrišče…
Katarina nad Ljubljano – peš preko Toškega čela, lahko z avtom čez Medvode

Alja,

halooooooooooo, kje pa imajo pri Krištofu kaj za malčke???? Grem skoraj vsak dan mimo z otroki in zapriseženo nimajo niti ene stvari za naše najmlajše. Za hrano ne vem, ampak na zunaj mi je to gostilna, ki me prej odbija kot privalači…

O dobrih/ne dobrih gostilnah se ne bi prerekala, ker je to stvar okusa. Kar se tiče igrišč za otroke pa je prijetno v gostilni Košir (zunaj napihljiv grad, gugalnice vseh vrst, tobogani, košarkaški koš, ograjen vrt) ki je v Tacnu, ob parkirišču za Šmarno goro. Kosila so klasika, nič posebnega, je pa vrt zato toliko več vreden. Veliko plezal, igral in toboganov sem videla tudi pred pizzerijo Botana v Lahovčah (Gorenjska oz. okolica Brnika). Žal mi tam pizze niso všeč.
Pri zaprtih igriščih pa priznam, da imam predvsem v zimskem času malce pomislekov – se mi zdi, da zadev ravno ne razkužujejo pogosto, družijo se pa vse vrste otrok – tudi že zelo smrkljajoče in kašljajoče sem imela priliko videti v City parku. Nikakor nisem picajzlasta okrog tega in naša štiriletnica kasira vso svinjarijo, ki ji v njeni starosti pritiče, pa vendar – sonce ima razkuževalno moč, zaprt prostor je pa zaprt prostor. Ravno za Jurmana sem slišala (tam še nisem bila, zato se, če je zadeva drugačna, opravičujem), da je tista igralnica povsem brez zraka oz. ustreznega zračenja. Enako pripombo bi imela na igralnico v Rutar centru, kjer te pozimi kar ven vrže.

Evo, toliko z moje strani

tinca

New Report

Close