Najdi forum

gorenjski pediatri

Je kje kdo, ki bi mi lahko priporočil dobrega pediatra za naša dva sončka?
Naša je pred letom odšla v pokoj, dr. Medveščkova prav tako (pred kratkim), sicer še nekaj malega dežura v bolnici, ampak na to se ne gre zanašati.
Naj še povem., da je našo pediatrinjo nadomestila mlada, še neizkušena zdravnica, ki nima svojih otrok. In potem, kadarkoli je višja temperatura moramo na vrat na nos v bolnico, kjer nas pošljejo domov.
Totalno je nesigurna vase, otroka sploh ne ogovori, potem pa še mene sprašuje kao kaj mislim jaz.
Zanima me kam ve vozite svoje malčke?
Če je še kdo iz Gorenjske?!

Živjo,
naša pediatrinja je Eva žafran v ZD Jesenice. Res je, da je še razmeroma mlada in da nima otrok, vendar je specializacijo že opravila in izbrala sem jo po priporočilu dr. Krajnika, ki dela v jeseniški bolnici in ga osebno poznam. zaenkrat imam dobre izkušnje.
Sicer pa zelo pohvalijo tudi Pretnarjevo v blejskem ZD.
Lp Liza

Hvala Liza, tudi sama sem razmišljala o dr. Pretnarjevi.

V Kranju priporočam dr. Paternostra – zelo v redu. Lp in veliko zdravja!

Kje na Gorenjskem?

Škofja Loka – dr. Urška Omejc!
Zlato med pediatri.

Nataša

Hvala vsem mamicam!

Liza, malo sem se pozanimala in baje bo šla dr. Žefranova kmalu na porodniško, oz. še prej na bolniško.
Baje se že dalj časa trudi za naraščaj!
Tako, da se bom verjetno odločila kar za dr. Pretnarjevo ali pa dr. Šolarjevo!
Lp

Ojla!

Lahko ti sporočim samo to, da je v Radovljici enako. Dela le ena zdravnica, ki naj bi kmalu odšla v pokoj, druga je na porodniški. Naš mali zaradi tega pri 9-ih mesecih sploh ni bil na sistematskem. No, sem toliko časa težila, da ga v pon. peljem k dr. Medveščkovi, ki bo zdaj nekaj časa v Zd Radovljica.
Upam, da se bo kamlu kaj izboljšalo, saj tudi jaz nimam pojma, kam ga peljati.

lp, Jasna

A tako. Sem sicer vesela, čeprav bom potem morala za dalj časa poiskati drugega zdravnika… Ne vidi se pa še nič – sem bila v ponedeljek pri njej.
Sicer pa ti glede na organizacijo priporočam blejski ZD, kjer so na otroškem že uvedli sistem naročanja. na jesenicah pa to še ne funkcionira.

A dr. Medveščkova bo v Radovljici?
A pa si sigurna? Koliko časa pa?
Ali veš kaj bolj natančno?

Def. bi potrebovali dobrega pediatra, saj tole je res noro.
JAz bom probala pri Dr. Pretnarjevi na Bledu..Sem slišala same + stvari.

Hvala vsem!!

New Report

Close