Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom Gorenje ali Candy pralni stroj

Gorenje ali Candy pralni stroj

S katerim ste bile bolj zadovoljne? Do sedaj sem imela Candy, perilo je bilo lepo oprano, a serviser je bil veliko tu.Sedaj je po šestih letih shodil.

gorenje

Jst sem imela 10 let Candy,sedaj ga imam tudi in sem zadovoljna. Prejšnega sem oddala,ker smo se selili in sem rabila večjega.

lp

Sem ravno menjala, saj mi je strai Candy crknil po 15 letih (opral pa je ogromno cunj 3 otrok in naju dveh), tako da je opravičil nakup 🙂

Zdaj pa sva kupila Gorenje, pere super (sicer pa kateri danes ne) in imeli so ravno akcijo v Merkurju, tako da sem prišparala cca. 100€, kar pa je tudi nekaj.

To sploh ni vprašanje. Kupi Candy, ne jajc od Gorenja, ki sploh niso pralni stroj, ampak bolj en zanič mešalnik.

Kvaliteta pralnega stroja Gorenje je enaka, kot od Candy. Candy je bil pojem pred 30. leti, danes nič več. Pri naši hiši kupujemo domače Slovenske izdelke in smo zadovolni.

to se pa ne strinjam….ni večjega sranja kot je canndy !! z njim sem imela samo sranje , zdaj je pa gorenje brezhiben !!

Mi smo Candyja zamenjali po niti ne 5 letih. Prvič nam je crknil en dan (1 DAN!) po izteku garancije. Od tedaj se je redno kvaril. Drug za drugim so odpovedovali programi. Najprej je nehal delat na 90, ok, tega programa nismo dosti uporabljali, smo pač prešaltali in dalje prali na 60. Imel je pa 2 vrsti programov: za bombaž in za mešano perilo. Nato so crknili programi za ves bombaž (90, 60, 40, 30), ok, smo prali samo še na program za mešano perilo, ampak to ni bilo več to. Perilo je bilo sivo, bog ne daj da sem uporabila tekoči prašek – usmradilo se je perilo, stroj je zaudarjal po gnilem. Smo ga zamenjali. Sicer smo mi kupili Miele, kar pač ni odgovor na tvoje vprašanje, vendar izkušnja s Candyjem pri nas doma je tako negativna, da bi izbrala kar koli drugega, samo Canyja več ne.

Smo potem razmišljali, da bi ga vseeno poskusili popraviti, da bi ga imeli kot dodatni pralni stroj za oprat manj občutljive zadeve, kot so recimo delovne obleke (oče in mož jih imata za delo okoli hiše, za v gozd), pa za razne krpe za brisanje, razna pregrinjala iz garaže in delavnice ipd, je serviser povedal kaj naj kupimo kot rezervni del, je zmontiral, ampak še vedno ne pere na bombaž, na programu za mešano perilo pa pere rundo tudi po 5 ur !!!! Serviser ne razume kako je to možno, jaz pa po 5 ur pa res ne mislim prat.

candyja imam že od leta 2003, serviserja še nisem videla….

Imam tretji Gorenjev pralni stroj, prva dva sta zdržala 13 in 12 let brez enega problema.

Imam 2 leti star Candy in ravnokar kličem serviserja….zgleda, da je programator fuč!

Imam Gorenje in sicer zato, ker je garancija 5 let. Kupila sem ga za 460 EUR, pere odlično,
če bo po 5 letih crknil oz. ko se bo garancija iztekla, brez slabe vesti kupim novega.

Tudi mi gorenje, pere brezhibno že več let. Nikoli več pa ne kupim njihovega hladilnika.

Sama imam Gorenje pa sem skrajno razočarana…razočaral me je tudi Boch…ko bo treba kupim raje kakšno drugo znamko

New Report

Close