Najdi forum

Goran-prosim za odgovor!

Lepo pozdravljen!

Sem popoln začetnik (vsake toliko časa me je prijelo, da sem malo pokvihtal z enoročnimi utežmi) in bi rad malo bolj razvil predvsem biceps, triceps ter ramenske mišice. Vadil bi doma (zaenkrat imam palico -150 cm, cca 7 kg, ter uteži po 3 kg na vsaki strani. Mislim, da bo za začetek dovolj.Zanima pa me naslednje:
1. Kako naj si sledijo vaje za posamezne mišice (s katero naj začnem?), koliko naj bo posameznih ponovitev vaj? Ali je bolje, da se v enem dnevu posvetim samo določeni mišici?
Hvala za odgovor!

MIslim, da je ta teža komaj dovolj tudi za začetnika. Ker imaš palico ni problema, lahko boš nadokupoval uteži.
Kako trenitari pa poglej na strani, ki imajo to opisano in tudi slikovno prikazano. Kar nekaj jih je v slovenščini.

lp

To se za anoreksicne manekenke ni dovolj utezi.

Grega,
imaš prav! Jaz dvigujem npr. pri počepih skupaj 25 kg, potisk z nogami pa delam na 80 kg, še za biceps, s katerim sem še najbolj v riti delam z sedmimi kg. (Za informacijo – imam 59 kg in nisem anoreksična, samo tvoj odgovor mi je bil štosen)
Torej joe-mišica – če se hočeš še kaj razvijat, začni hodit na fitness, kjer imajo uteži za zbirat. Če nič drugega, da boš poskusil, koliko lahko dejansko dvigneš!

Ciao, A.M.

Stara sem 36 let, visoka 170cm in težka 67 kg. Imam problem, ker se mi po zgornjem delu roke (nadlahtnica) nabirajo blazinice maščobe. Drugod nimam težav z odvečno maščobo. Prosila bi, da mi svetujejte vrsto aktivnosti s katero bi se znebila te nadloge.

New Report

Close