Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? goran cvitan

goran cvitan

ali mi lahko katera pove izkušnje z tem ginekologom?jaz bi se rada naročila pri njemu pa me zanima ali mi ga proročate?in ali ima samo samoplačniško ambulanto?ginekolog je iz celja.
hvala!

Živjo Lea

Oprosti ampak je res. Veliko teh ginekologov poznam, ker sem ogromno preležala na ginekologiji v Celju……. Prosim te svetujem te, ne samo tega gin. vzeti…… Resnično žav ti bo, in ne boš zadovoljna, temveč razočarana………. Samo Cvitana NEEEEEE.
Tvoja je pa odločitev……..

Lepe pozdrave
Doroteja

Pa dajte no, kaj govorite…

Lepo pozdravljena!

glede dr. Cvitana,pa takole ….. je moj ginekolog že približno tri leta, pa ti povem, da je prav vredu. Poznam tudi nekaj njegovih pacientk, ki so zelo zadovoljne z njim.
Moram ti povedati tudi to, da že ko vstopiš v ordinacijo začutišpovsem drugačno atmosfero kakor pa pri drugih dr., sestre so zelo prijazne in nasmejane, kar pa pomeni veliko, tudi dr. je zelo prijazen, ima pa eno napako, in sicer da govori zelooooo potiho!
Sicer pa odločitev je tvoja….predlagam ti, da se naročiš in tisti pregled potrpiš in se sama prepričaš,ali ti odgovarja, ali ne.

Glede samoplačevanja pa takole, jaz sem morala plačati pregled le takrat, ko nisem imela urejenega obveznega zavarovanja, vsi ostali pregledi pa so bili zastonj.

Lep pozdrav!!!!

Tudi jaz sem pri dr.Cvitanu že tri leta in sem tam zelo zadovoljna.Prej sem bila pri enem drugem in šla stran, zaradi njegove ravnodušnosti in nezanimanja za nekatere pacientke.Ko pa vstopim v ordinacijo k dr.Cvitanu, sem dobre volje že zaradi samega vzdušja, ko vidim nasmejano sestro, ki se rada pogovori z vsako pacientko.Dr.Cvitan pa res govori malo tišje, ampak ti odgovori na vsako vprašanje in te potolaži,in je zame pravi “stručko” kar se tega tiče.
Ko sem prvič prišla k njemu, sem bila noseča 5 tednov in ko me je pregledal, je nažalost ugotovil da je plod odmrl in prav hudo mu je bilo, ko mi je to moral povedati.Bl je zelo žalosten in ko sem začela jokati, me je potolažil z lepimi besedami in mi dal upanje da bom kmalu spet noseča.In od takrat hodim k njemu.
Je prijazen in zelo v redu ginekolog.Pa še nekaj, nikoli nisem čakala na vrsto več kot 10 min, kar mi je bilo všeč, ko sem bila že drugič visoko noseča.
Pa še nekaj naj povem, ko sem bila na pregledu po porodu, me je sestra vzela naprej, takoj ko sem ji rekla, da dojim in sem iz Rogaške Slatine, kar je malo bolj daleč, da sem lahko šla čimprej domov k svojemu sinku.(Ker je bil še majhen dojenček in se je hranil po potrebi).
Poskusi iti na en pregled in boš itak sama videla, kako bo.

Tudi jaz sem pacientka dr.Cvitana in zelo zadovoljna z njim. Korekten odnos, kar vprašaš pove, nič čakanja oz. minimalno, sestra izredno prijazna. Tako kot so predhodnice že povedale, govori malo tišje oz.včasih malce nerazumljivo, pa ni panike.
Jaz sem plačala na rednem letnem pregledu samo UZ.

Joooj najbilsi ginekolog ever…moji mamci je reso zivljenje…fant res ve ka dela. Strokovnjak v pravem pomenu besede. Tudi jsz ga imam in mi je supr. Mal bol pozorn mors bit ka govri drgac pa nc kej… In ja res sprosceno ozracje.

ene ste pa res KOKLJE!!!!!!!!!!!
TUDI SAMA HODIM K GINEK. CVITANU IN JE RES SUPERRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!
STE ŽE SAME KRIVE ČE STE IMELE TEŽAVE Z NJIM,JAZ JIH NISEM IMELA NIKOLI IN POZNAM ZELOOOO VELIKOOOOOOOOO NJEGOVIH PACIENTK KI SE NEBI NIKOLI PRESTAVILE H KATEREMU DRUGMU GINEKOLOGU,TKO DA……………………………………
Nehajte pametovat k pojma nimate….KOKOŠI.

No, ne morem drugače, kot da še jaz potrdim, da je dr. Goran Cvitan čudovit ginekolog. Človeku da občutek, da mu je zares mar.

Tudi jaz sem z dr. Cvitanom, kot tudi s sestro zelo zadovoljna in se prav veselim vsakega pregleda. Ti znata oba lepo prisluhnit in svetovat.

lep pozdrav.tudi jaz sem njegova pacijentka že leta in leta.zeeelllooo zadovoljna.tudi sestra je odlična.če pokličeš,vedno prijazna!če maš probleme prideš na vrsto takoj!res!sicer pa mnenja so različna

Pozdravljene, g.Cvitan je moj ginekolog že od 17 ali 18 leta ne spomnim se, sedaj jih pa štejem 33. Imam že sina enega, torej s hodila tja z materinsko knjižico…itd. Nimam nobenih pripomb je pa res da je odvisno od posameznice…ženske pričakujejo pogovore in klepete kar seveda pri ginejologoh moškega spola ne gre najti….Vedno ko pa me je zanimalo še kaj več sem spraševala dodatno in če kaj nisem razumela mi je g.Doktor lepo razložil ponovno…. Mi je prav škoda ko mislim da je g.tik pred upokojitvijo..kot pravim sem pri njemu že skozi…pa tudi sestra je prijazna zelo……..lepe pozdrave ..

New Report

Close