Najdi forum

Pozdravljeni,pred 14 dnevi mi je lečeči ortoped ,zaradi bolečin v levem kolenu ,dal proti vnetno inekcijo.Bolečina katera je bila prisotna skoraj 6 mesecev je se isti dan popustila in naslednji dan prenehala.Rtg slikanje sem opravila po inekciji in postavitvi diagnoze,in je sledeča:levo koleno je prazno,v valgus se odpira 1+,pivot je negativen,predal je negativen ,lachmann s čvrsto končno točko negativen ,Bandi s grobim trenjem,preskoka meniskusa ne dobim.Terapija ;glede na ugoden odziv pride namesto artroskopije v poštev viscosuplement v inekciji 3x.Sedaj se pa sprašujem ,glede na postavljeno diagnozo GONARTROSIS SIN INCIP in na rentgenski izvid Sklepna špranja tibiofemoralnega sklepa je normalno široka.kaj naj naredim ,oziroma kaj mi je ?.Prosim za vaš nasvet.Imela pa bi še dodatno vprašanje,ali lahko tečem,oziroma ali smem obrenjevati nogo s športom.Hala in lep dan.

Spoštovana,

za odgovor bi moral pregledati Vaše koleno.

Lep pozdrav,
Iztok Pilih

Lep pozdrav, Iztok Pilih [b]ARTHRON, KLINIKA ZA SKLEPE, HRBTENICO IN POŠKODBE UKMARJEVA 2, 1000 LJUBLJANA[/b] [b]AMBULANTA LJUBLJANA,[/b] Ukmarjeva 2, 1000 Ljubljana [b]AMBULANTA MARIBOR,[/b] Lavričeva 1a, 2000 Maribor Naročanje na telefon: [b]041 654 330[/b] ali [b]01 601 11 70[/b] ali na elektronski naslov: [b][email protected][/b]. [b]www.arthron.si[/b] Direktor: mag. travm. Iztok Pilih, dr. med., spec. kirurg član Ameriške akademije ortopedskih kirurgov

New Report

Close