Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Gonal – Menstruacija

Gonal – Menstruacija

Za sabo imam prvi ciklus gonala (v postopku stimulacije, ki je bil tudi uspešen) in v petek (točno na 11. dan po ovulaciji) se je pojavila prva kapljica krvi, nato sobota,nedelja in v ponedeljek šibka menstruacija (vendar s svežo krvjo); nekako sem pričakovala, da bo zaradi stimulacije tokrat menstruacija še bolj močno kot sicer, vendar je ravno obratno (sicer imam močno menstruacijo). Skratka ne vem, kaj si naj mislim o tej men. ker ni ne tič ne miš. Zato me zanima, če ima katera podobne izkušnje?

Želim vam lep dan in čim več pluskov.

Veliko je takih, ki krvavijo kljub nosečnosti(tudi jaz), naveč pa pove test.Lahko ni nič, lahko je +

Kakšen postopek pa si imela, če lahko vprašam.Si zelo nejasno napisala.

škratek

Pozdravljen škratek,

imela sem “zgolj” postopek stimulacije z gonalom, saj nam po 3 ciklusih klomifena ni uspelo zanositi (imamo že 6 letnega sončka, s katerim sem zanosila po 2. ciklusu klomifena; nato sem v letu 2005 zanosila po 10 ciklusih klomifena, vendar sem otroka žal v 18. tednu izgubila).

Rast foliklov med postopkom stimulacije je bila zelo počasna (to sem že opisala v enem od spodnjih postov) – vendar uspešna, pa še lastno ovulacijo sem imela, tako da stop inekcija ni bila potrebna, zato sem res pričakovala, da nam bo tokrat uspelo. No ja, Clear blue je, kljub tako šibki menstruaciji pokazal negativen rezultat.

Sedaj moram počakati do naslednjega ciklusa, potem pa znova špikanje, UZ,….in vseskozi držat pesti in upati, da bodo najprej folikli zrasli kot je treba, da bo prišlo do lastne ovulacija, da bo mož doma, takrat ko bo treba – prav hudo je, ker “najlepše stvari” prisiljeno počneš po nekem urniku in podzavestno pričakuješ, da boš pa zdaj, zdaj zanosil. Pa seveda možu ne smeš povedati, da je napočil TISTI trenutek, ker je potem tako obremenjen, da itak ne more (no v naslednjem ciklusu mu prav gotovo ne bom povedala;-)) Včasih se v tem “boju” počutim zelo osamljeno, pa imam sicer super moža.

V zadnjem odstavku sem mal pojamrala, upam, da mi ne zamerite.

New Report

Close