Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Gonal

Gonal

Prosim javite se IVFjevke in mi povejte: Danes sem dobila šesti dan tri injekcije Gonala, zraven dobivam 0,6 Suprefacta in imam občutek, da imam danes ovulacijo. Sluz je tista, ki me najbolj prepričuje v to, tudi bolečine v jajčnikih ob ovulaciji. Za prvi UZ sem naročena šele v sredo, do takrat naj bi dobila še tri injekcije Gonala – ali je to OK ali bo vse skupaj že prepozno za punkcijo?

tak občutek imaš zaradi hormonov! Ovulacije ne moreš imeti, saj sedaj tvoj cikel uravnavajo hormoni iz injekcij! zato ne skrbi.

Najlepša ti hvala, si me potolažila!

Da tako je Alibaba ima prav.
Boš pa po vsej verjetnosti še dobila 4 injekcije po 3
ampule.Seveda je pa vse odvisno od velikosti tvojih foliklov

Da tako je Alibaba ima prav.
Boš pa po vsej verjetnosti še dobila 4 injekcije po 3
ampule.Seveda je pa vse odvisno od velikosti tvojih foliklov, kakšni bodo pri naslednjem Uz in po tem vidijo če je še potrebno stimulirat.

Lep dan , Bianca

Hvala Bianca, lep dan tudi vama, jaz sem dons sama pa namesto da bi študirala, me begajo vse mogoče misli tega IVFja

Hoj!

Mene pa zanima, kako se počutite ob takšnih dozah hormonov? Ste sploh sposobne za normalno aktiven lajf????

IU, upam, da ti bo ratal! Držim pesti!

Ce vprasas mene, zdrzis vse. Normalne? Ne vem, mislim da. Hudo je potem, ce ne uspe. Takrat pa NISMO nromalne. Pri meni je ze tri tedne, odkar vem,da ni nic. In je svet se vedno crn…

Ej, Emi, nisem mislila vprašati, če ste NORMALNE!!!!! Ampak, če ste sposobne za normalno aktiven lajf!!!!! Upam, da si prav razumela!

Mene bolj zanima obdobje, ko te filajo s hormoni. A je takrat kakšen čuden filing (slabosti, vrtoglavice…)?

PIP, Taja

Razumela sem te… Smo normalne – delamo normalne. Po tem , ko ni nic, pa je hudo. In tudi delati ne moremo normalno…

No ker sem prvič, sem še precej optimistično razpoložena, pa ti zato odgovarjam še sama. Vse je OK, normalno, samo proti večeru sem bolj utrujena, pa zdi se mi, da več spim, pa trebuh mam kar neki napihnjen…
Včeraj sem dobila injekcijo od druge sestre kot običajno ful na počas in ti povem, da se mi je zvrtelo že tam. Zunaj sem se kar mal usedla. Ja mogoče sem imela samo slab dan, sicer nimam občutka, da bi jih sploh kaj dost čutila. No v sredo grem na prvi UZ po Gonalu in bom vidla…

New Report

Close