Najdi forum

golobi na balkonu

Aha zdej je pa Igor pršu. Še vedno nedolžen pri 45ih letih z namenom, da dobi pozornost 3eh cip!

haha low stari !

Ja očitno se samo midva razumeva tuki. Kako se boš pa znebil golobov na balkonu, če ne na tak način ? Najboljš, da mu še pomagaš gnezdo narest ane in mu daš zravn še za jest pa za pit LOL

Vidva se razumeta, se sploh ni za čudit.:-))
Sadnega muči to jajce, ker je večje od njegovih obeh :-0
YO pa že dolgo nihče ni zagrulil na uho, vidva sta res idealen par.
Vidva bosta rešila živalstvo, sta na pravi poti LOL

SADNI = PROSTITUTEK HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Se mi je zdelo, da bo spet treba 10 x razložit, ja to je slovenska pamet.
Kje pa je kdo trdil, da golobi in golobčki znajo čivkat? Jaz vidim, da je trditev, prav obratna?!?
IN težava sadnega je, da njegov golobček NE čivka, čeprav si on to brezmejno želi…

Se mi je zdelo, da bo spet treba 10 x razložit, ja to je slovenska pamet.
Kje pa je kdo trdil, da golobi in golobčki znajo čivkat? Jaz vidim, da je trditev, prav obratna?!?
IN težava sadnega je, da njegov golobček NE čivka, čeprav si on to brezmejno želi…[/quote]

Kr vleč se zdej vn 😀 neizobraženo tele hahaha

Katera živalska vrsta si pa ti ? Mislm, da si boš težko našu sorodno dušo, žal…

horukA
horukA = MLADA CIPULJA
BWAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHA

Naj že nekdo naredi red na tem forumu in tega sadnega blazneža spravi v umobolnico!

Ćoban…

Nemorem verjeti. Možakar je samo prosil za nasvet, kako naj se znebi golobov na balkonu in ga že ves forum napada. Lahko vas je sram, banda nevzgojena !!!

Torej zakaj je bila odprta tota tema ? Kaj ni bila namenjena ravno temu, da najdemo način, kako se na prijazen način znebi golobov na balkonu ? Zakaj mu raje ne pomagamo, da bodo tudi pri njih imeli čisti balkon. Zadeva definitivno ni higienska. Torej kakšen nasvet sledi.

Preveč emocij in brezzveznih komentarjev je zgoraj navedenih. Očitno imamo opravka z 10 letnimi mulami, ki še vedo ne razlike med žvižganjem in gruljenjem golobov. No, da nebom še jaz koga užalil vas raje zapuščam.

Se pridružujem Robiju. Lepo je povedal.

Samo prosil za nasvet…

Ljudi pa imenuje cipulje, neizobražena teleta, ćobane pa ne vem kaj še vse.

Na začetku sploh nisem bila proti s/k. Prav zares ne, k temu so me pripravili določeni ljudje na tem forumu. Zakaj? Ker s/k priporočajo, ne glede na to kakšen je v bisvu problem z muco ali psom, ker očitno mislijo, da žival ne more biti srečna, če je plodna, in ker ljudem, ki ugotovijo, da je njihova žival breja, priporočajo umor mladičev oz. odstranitev plodov še pred kotitvijo (kar je pravzaprav isto, eno je pač umor pred kotitvijo, drugo pa umor po kotitvi). Zato sem bila tako proti.. Sedaj nisem več tako 100% proti temu (pomagalo je, da sem začasno zapustila forum), ampak še vedno sem proti umoru mladičev in protu svetovanju s/k kot univerzalne rešitve vseh problemov ali načina, da 'osrečimo' žival.

Dve besedi : Podariš dobiš

Sadni je primitivec prve vrste. Njega nihče ni žalil, dokler ni začel on, in če kdo lahko podpira takega primitivca, potem tako vsi vemo zakaj.
Daleč so tisti časi, ko je moški, on seveda to še ni in vprašanje, če sploh kdaj bo, lahko govoril kar je hotel, ženske pa so morale molčati.
Na forumu lahko vsak pove svoje mnenje, če je nekdo proti uničevanju jajc, pač je in nihče ga zaradi tega nima pravice zasmehovati.
Za moj okus je tale sadni psihič!!!

MSN :d ?

Dve besedi : Podariš dobiš[/quote]

Lepo prosim? Se ne spuščam na takšne nivoje, da bi druge ljudi imenovala z žaljivimi vzdevki. Če pa se kdaj sem, sem to že zdavnaj prerasla.

Na začetku sploh nisem bila proti s/k. Prav zares ne, k temu so me pripravili določeni ljudje na tem forumu. Zakaj? Ker s/k priporočajo, ne glede na to kakšen je v bisvu problem z muco ali psom, ker očitno mislijo, da žival ne more biti srečna, če je plodna, in ker ljudem, ki ugotovijo, da je njihova žival breja, priporočajo umor mladičev oz. odstranitev plodov še pred kotitvijo (kar je pravzaprav isto, eno je pač umor pred kotitvijo, drugo pa umor po kotitvi). Zato sem bila tako proti.. Sedaj nisem več tako 100% proti temu (pomagalo je, da sem začasno zapustila forum), ampak še vedno sem proti umoru mladičev in protu svetovanju s/k kot univerzalne rešitve vseh problemov ali načina, da 'osrečimo' žival.

Dve besedi : Podariš dobiš[/quote]

Lepo prosim? Se ne spuščam na takšne nivoje, da bi druge ljudi imenovala z žaljivimi vzdevki. Če pa se kdaj sem, sem to že zdavnaj prerasla.[/quote]

In zakaj še zmeri tuki pišeš, če si tok odrasla pa to ? Odpri drugo temo oz. se preusmer nekam drugam. Men pa nisi zanimiva tko, da te bom rabu pustit samo na tem svetu. Msn-ja pa ne delim kar tako…žal.

Nebo odgovora nazaj…žal

weeee weeeeeeeee

No pa srečno

Otroc majo počitnice, dolgćas jim je:-)))))))))))osamljeni so

Se strinjam. Sadni čisto povsod provocira in piše neumesne komentarje. V eni od tem je vtaknil svoj nos v debato in navajal dejstva, ki so zrasla na njegovem zeljniku in nimajo nobene veze s temo.
Mmg Sadni ima tvoj računalnik IP 178?

New Report

Close