golobi na balkonu
Se mi je zdelo, da bo spet treba 10 x razložit, ja to je slovenska pamet.
Kje pa je kdo trdil, da golobi in golobčki znajo čivkat? Jaz vidim, da je trditev, prav obratna?!?
IN težava sadnega je, da njegov golobček NE čivka, čeprav si on to brezmejno želi…[/quote]
Kr vleč se zdej vn 😀 neizobraženo tele hahaha
Torej zakaj je bila odprta tota tema ? Kaj ni bila namenjena ravno temu, da najdemo način, kako se na prijazen način znebi golobov na balkonu ? Zakaj mu raje ne pomagamo, da bodo tudi pri njih imeli čisti balkon. Zadeva definitivno ni higienska. Torej kakšen nasvet sledi.
Preveč emocij in brezzveznih komentarjev je zgoraj navedenih. Očitno imamo opravka z 10 letnimi mulami, ki še vedo ne razlike med žvižganjem in gruljenjem golobov. No, da nebom še jaz koga užalil vas raje zapuščam.
Se pridružujem Robiju. Lepo je povedal.
Samo prosil za nasvet…
Ljudi pa imenuje cipulje, neizobražena teleta, ćobane pa ne vem kaj še vse.
Sadni je primitivec prve vrste. Njega nihče ni žalil, dokler ni začel on, in če kdo lahko podpira takega primitivca, potem tako vsi vemo zakaj.
Daleč so tisti časi, ko je moški, on seveda to še ni in vprašanje, če sploh kdaj bo, lahko govoril kar je hotel, ženske pa so morale molčati.
Na forumu lahko vsak pove svoje mnenje, če je nekdo proti uničevanju jajc, pač je in nihče ga zaradi tega nima pravice zasmehovati.
Za moj okus je tale sadni psihič!!!
Dve besedi : Podariš dobiš[/quote]
Lepo prosim? Se ne spuščam na takšne nivoje, da bi druge ljudi imenovala z žaljivimi vzdevki. Če pa se kdaj sem, sem to že zdavnaj prerasla.
Dve besedi : Podariš dobiš[/quote]
Lepo prosim? Se ne spuščam na takšne nivoje, da bi druge ljudi imenovala z žaljivimi vzdevki. Če pa se kdaj sem, sem to že zdavnaj prerasla.[/quote]
In zakaj še zmeri tuki pišeš, če si tok odrasla pa to ? Odpri drugo temo oz. se preusmer nekam drugam. Men pa nisi zanimiva tko, da te bom rabu pustit samo na tem svetu. Msn-ja pa ne delim kar tako…žal.
Nebo odgovora nazaj…žal
weeee weeeeeeeee
No pa srečno