golobi na balkonu
Aha lepo je prvič to vidt, ampak na mojm mestu, k bi vidla že vsaj 10 teh gnezd na balkonu, ti nebi blo več lepo. Predstavli si, da se zbudiš vsak dan v tistm gruljenju golobov. Vroče je zdej poleti tko da dostkrat se splača pustit vrata od balkona odprta. Potem pa medtem k spiš ti pride edn notr in nezna več vn in se zabija v šipo namest da bi šov okol vrat in ga rabš vn spravt. Potem nej samo omenm vs posran balkon polno jajc v vsakm kotu. Vsak tedn edn nov pride vn. Zravn pa še upoštevi, da se golobi nazaj vračajo (teli k se izvalijo).
mal se zamisl pa ne bit tok EMO[/quote]
Zamisli se ti, kajti uničevanje golobjih jajc je zelo kruto dejanje!![/quote]
A ti mi prav oseba k je mesojedka, k hkrati ni še nikol v življenju ubila muhe. Sicr pa golob se nebo ubil tko kt ti, če mu vzamem jajce, bo novga naredu takoj čez 1 tedn. Radi j* pač.
Lp ( pa manj emocij priporočam )
Sicr pa kaj ta ženska sploh dela tuki k ji je tok bed uničt jajce. To je bla rešitev, ki je nekdo predlagu ( in povedu je prov ). Ta tema pa je izključno namenjena temu. Da se vpraša pa se odgovori. Ne pa neki čustveni izlivi. Sploh nevem kaj še odpiraš potem to temo. Dejstvo je, da bo golobov še več in več, če jim boš pustila se razmnoževt. Mislm kje maš pamet. Mogoče pa lih to rabš !
Nej mi raj nekdo pove, kako se nej znebim zdej teh golobov k mi nazaj prihajajo. Lesene palčke je nekdo omenu in jim dam po tleh. Torej kje jih lahko kupm ?
Zamisli se ti, kajti uničevanje golobjih jajc je zelo kruto dejanje!![/quote]
A ti mi prav oseba k je mesojedka, k hkrati ni še nikol v življenju ubila muhe. Sicr pa golob se nebo ubil tko kt ti, če mu vzamem jajce, bo novga naredu takoj čez 1 tedn. Radi j* pač.
Lp ( pa manj emocij priporočam )[/quote]
Lepo lepo prosim, če lahko pišete v slovenščini.
Meni bi se zmešalo samo takrat, ko bi bil zelo blizu mene nekdo, ki se zelo živcira. Čeprav bi se mi to utegnilo zgoditi tudi po forumu… Iz istega razloga namreč.
Misliš, da bi mi starši dovoliti prespati pri človeku, ki ga sploh ne poznam, ne vem, kdo je in kje živi, skratka vem o njem le to, da imajo na balkonu golobe in da jih ti golobi motijo?
Zakaj pa misliš da bi se mi zmešalo?
Leseno palčko si ti nekam vtakni in uživaj, osebek brez srca!!! To je forum za ljubitelje živali in ne za mučitelje kot si ti! Torej marš s tega foruma.
p.s. odgovor je v tvojem stilu, tako da prosim, brez razburjanja!!!![/quote]
Am a so to posledice zlorabe v otroštvu ? Dej no zadihi raj mal, predn kej napišeš, k čene res primitivna izpadš. No drugač pa ja sm ljubitelj živali (mam 3 papagaje doma). Zdej ljubitelj golobov gor dol. Dejstvo je, da nism v nobenm primeru mučitelj, če nism še nobeni živali kej slabga naredu (v našm primeru golobu). Tko, da kokr sm že za nazaj napisu mogoče je pa pamet tisto kar ti manjka.
Eni pač nočemo met posranga balkona pa polnga golobjih jajc. Tok težko razumet ? Pa vprašu sm za nasvet, tko da kje je tvoj nasvet ? Da nej grem dol stega foruma ? lol
Mimgrede všeč so mi taki izpadi, sploh če so brez logike. Tko, da uspel ti je me nasmejat.
Meni bi se zmešalo samo takrat, ko bi bil zelo blizu mene nekdo, ki se zelo živcira. Čeprav bi se mi to utegnilo zgoditi tudi po forumu… Iz istega razloga namreč.
Misliš, da bi mi starši dovoliti prespati pri človeku, ki ga sploh ne poznam, ne vem, kdo je in kje živi, skratka vem o njem le to, da imajo na balkonu golobe in da jih ti golobi motijo?
Zakaj pa misliš da bi se mi zmešalo?[/quote]
Mislš, da mene briga če bi teb starši dovolil bljeblje pa tko naprej. Debata je šla o golobih. Ti si pa offtopic. Nanašal se je na gruljenje golobov pa kako mirno bi lahko spala. Nevem kaj si ti misnla. Definitivno te pa jst neb povabu domov. To je bil kvečjemu hec. Ti kr panči pr svoji mamici. Mwa
A ti pa se neveš izražati pravilno slovensko ali kako? V vsakem tvojem postu je napaka 🙂
Sicer pa, nisem off topic, samo odgovorila sem na tvoj komentar. Tiste mwa-je pa kar za se be zadrži.
Leseno palčko si ti nekam vtakni in uživaj, osebek brez srca!!! To je forum za ljubitelje živali in ne za mučitelje kot si ti! Torej marš s tega foruma.
p.s. odgovor je v tvojem stilu, tako da prosim, brez razburjanja!!!![/quote]
Am a so to posledice zlorabe v otroštvu ? Dej no zadihi raj mal, predn kej napišeš, k čene res primitivna izpadš. No drugač pa ja sm ljubitelj živali (mam 3 papagaje doma). Zdej ljubitelj golobov gor dol. Dejstvo je, da nism v nobenm primeru mučitelj, če nism še nobeni živali kej slabga naredu (v našm primeru golobu). Tko, da kokr sm že za nazaj napisu mogoče je pa pamet tisto kar ti manjka.
Eni pač nočemo met posranga balkona pa polnga golobjih jajc. Tok težko razumet ? Pa vprašu sm za nasvet, tko da kje je tvoj nasvet ? Da nej grem dol stega foruma ? lol
Mimgrede všeč so mi taki izpadi, sploh če so brez logike. Tko, da uspel ti je me nasmejat.[/quote]
Veš kaj tebi manjka? Ne samo srce, v prvi vrsti splošna izobrazba. Saj si popolnoma nepismen, popoln analfabet. a sploh veš kaj to pomeni?
Po vrhu vsega pa še neverjetno otročji!
Koliko let pa sploh imaš? 12? 13?
Namesto, da tukaj nekaj klobasaš, kar nima ne repa ne glave, raje vzemi kak pravopis v roke in se uči, uči uči, v znanju je moč, ne v vrtenju jezika :))))
Mimgrede všeč so mi taki izpadi, sploh če so brez logike. Tko, da uspel ti je me nasmejat.[/quote]
Veš kaj tebi manjka? Ne samo srce, v prvi vrsti splošna izobrazba. Saj si popolnoma nepismen, popoln analfabet. a sploh veš kaj to pomeni?
Po vrhu vsega pa še neverjetno otročji!
Koliko let pa sploh imaš? 12? 13?
Namesto, da tukaj nekaj klobasaš, kar nima ne repa ne glave, raje vzemi kak pravopis v roke in se uči, uči uči, v znanju je moč, ne v vrtenju jezika :))))[/quote]
Smešno. Lih jst sm zate razmišlju, da jih tok šteješ – 12 al 13. Jst nimam srčka da bi golobčku jajčka vzela weee weeee 😀 Odrast no. Ljudje se ti smejejo k si tok omejena. Raj napiš kej pametnga. Pa nared tisto osnovno šolo. Jst sm že diplomiru.
Sicr pa lahko se kej zmenva, za kšno igrco kjer boš lahko uporabljala ta tvoj jezik 😉
Zanimivo. Prideš na forum s temo Golobi Na Balkonu. Z namenom, da dobiš kšn pametn nasvet povezan s tvojim primerom. Pa ti pridejo tri cipe pametovat o pravilni slovenščini in, da nisi dovolj izobražen. Nej se razjasnm. Nikjer na tem forumu nism zasledil, da je POTREBNO uporabljati PRAVILNO slovenščino. Ni zapisano v nobenm pravilniku. Kot drugo pa, nemorš rečt, da je neznam, če je na forumu ne uporabljam LOL no. Kok ste brihtne. Glavn da golobčki in golobi čivkajo. Sm se nasmeju do solz vsaka vm čast za to !
Pa še to. Kako sm lahko jst mučitelj živali, če nism še nobeni živali storil kej slabga ? Sam hočm se znebit golobov na balkonu ( na lep način ). Nekdo je napisu da je postavu na balkonu po tleh lesene palčke (NE ŠPIČASTE !). Tako, da golobi nebi mogl več delat gnezd in se naseljevt na tem prostoru. A to je mučenje ???
Potem pa dobim odgovor na to, da nej si dam te palčke v rit ???
Nč moj reply je, da tista k je to napisala ni dobila f* že vsaj 10 let in se je namesto tega odločla uporabljat sexualne pripomočke – lesene palčke.
Ajde neda se mi več, blazne ste preveč.
Moj odgovor zgoraj je točno tak, kot so mi ga posredovali iz društva golobarjev, ko sem leto ali dve nazaj spraševala, ker je imela prijateljica problem z gnezdenjem na balkonu. In če oni ne vedo, kaj je najboljša rešitev, potem pa tudi ne vem, no.
Za vse strašno prizadete zaradi golobjega jajca imam pa samo eno vprašanje. Ste tudi sicer toliko priporavljene pomagat živalim in to res počnete, ali je problem samo tole jajce?