Najdi forum

Spoštovani,
zanima me, ali je vedno tak sistem na pregledu v bolnišnici Golnik, da greš najprej takoj pihat in šele potem greš z temi izvidi k zdravniku?

To me zanima ker grem na pregled, ko sem sam prenehal z zdravili ker se mi zdi da jih ne potrebujem več, ker včasih dvomim da imam res astmo.

In bi to rad že prej povedal zdravniku. Ker ne vem tudi to, ali tam v sobi za to pihanje, ali vedno vsi isto pihamo, ali pa je za nas ko ne jemljemo več zdravila že leto dni kaj drugačen postopek?

Upam da nisem preveč nerazumljiv.
Hvala za odgovor!

Spoštovani,
vse preiskave pljučne funkcije naroči zdravnik, ki tudi odloči, katere vrste meritev se naredi. Včasih zdravnik naroči, da se meritev izvede pred pregledom. To je takrat, kadar zdravnik na preteklem pregledu predvidi, da na kontroli pričakuje normalno pljučno fukcijo in je potrditev normalne pljučne funkcije tudi namen pregleda.
Če po pregledu bolnika in rezultatov pljučne funkcije zdravnik meni, da je treba še kaj pomeriti, se seveda opravi dodatne meritve.
Lep pozdrav

PS: če želite zdravniku predhodno sporočiti vaše mnenje, mu lahko pišete na naslov [email protected]

Mitja Košnik
Univerzitetna klinika za pljučne bolezni in alergijo, GOLNIK University Clinic of Respiratory and Allergic Diseases, Golnik, Slovenia http://www.klinika-golnik.si/

I Domišljija je pomembnejša od znanja. Znanje je omejeno, domišljija pa poganja svet. Albert Einstein I Naročilo na ePosvet: https://med.over.net/svetovalec/andreja-verovsek I

New Report

Close