Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Goljufanje z mikrofončkom na izpitu

Goljufanje z mikrofončkom na izpitu

Originalna debata: http://www.pravna.net/phpBB2/viewtopic.php?t=5828&start=0

DA DOGAJALO SE JE NA PRAVNI FAKULTETI, PRI PREDMETU EU. DA, IN TO JE SRAMOTA.

Zadnjič na predavanjih podiplomskega študija izvem še bolj sramamotno dejstvo, da je eno tako osebo (ki je pri več izpitih imela pripomočke za uspešno opravo izitov, in ki je na tak način diplomirala pred slabim letom) zaposlila pravna fakulteta oz. ji dala možnost asistentke, in sicer pri predmetu katerega vsebina je pomembna za dojemanje gospodarstva. Vidite tudi s plonki se pride kam! In taka oseba bo jutri poučevala o morali, vesti, poštenosti, kar je bistvenega pomena za razsojanje o pravičnosti.
Sramotno, nekoč so se trudili ločiti seme od plevela,OČITNO SO NEKATERE BESEDE POSTALE ZGOLJ FRAZE.

“Slovensko ljuljko bomo rešetali,
hranili dobro zrno, in kar zmanjka,
iz svojih bomo to možgan dodali.”(Nova pisarija, France Prešeren)

škoda imena

Tudi meni se je zgodilo na izpitu, da je oseba zraven mene goljufala z mikrofončkom.. Bilo je zelo moteče, ampak mi na kraj pameti ni padlo, da bi šla tožarit in nekomu uničevat življenje s tem, da bi ga vrgli s faksa..

Sam/a se zaveda kaj počne in da takšno goljufanje ni ravno najboljša naložba za prihodnost.. Slej ko prej se pokaže dejansko znanje..

Vsak pač naj dela po svoje, če se sam dost trudiš, se take “konkurence” ne bojiš…

Da mene sošolec ali pa sošolka zatožita ga/jo obesim. Se pravi sedaj prideš na izpit pa keri ti gre malo na živce ga kar zatožiš, ga vržejo iz faxa in si zmagal… Podn od podna. Naj se vsak zase briga in to je to. Mislim pa da je to delo profesorja ali pa asistenta da pazijo na to! Če pa misli katerikoli profesor da se pri njegovih urah ne švingla pol ni čisto čist. Glede na to da se je to zgodlo na pravni fakulteti bi mogoče lahko dali kake kamere, motilce ali kakokoli… Aja pol pa nebi ostalo za milijonske plače profesorjev ki tam delajo. Sramota za sošolca/sošolko. Upam, da bo tudi sam/sama kdaj naletel/a da ji bo kdo zajebal življenje. Sramota sramota sramota. Slovenija kjer se z veliko začetnico piše Faušija.

Jaz pa sem plonkala. In se vedno. Zakaj? Zakaj pa ne?

Pri delu, ki ga opravljam preko studentskega servisa v znanju ne zaostajam prav nic za tistimi, ki so redno zaposleni (celo nafrisno diplomirani). Pravzaprav imam toliko vec dodatnih znanj, ker lahko boljse iskoristim cas, ki bi ga namenila ucenju stvari, ki jih ne potrebujem. Celo sodelavci, ki imajo ze ime v svojem poslu me ob kaksnih zadevah vprasajo za mnenje. Tocno tu se pokaze moja sposobnost, ki jo s pridom tudi uporabljam pri ucenju -plonkanju- in to je IZNAJDLJIVOST!
Pa ne mi rect, da sem zaj kao manj ”pametna” kot oni, ki se nonstop ucijo. Le kako sem potem lahko bila zlati maturant (pa na maturi nisem plonkala)???

Se enkrat bom napisala, da je pomembna iznajdljivost! Ce je ne premorete, ne obsojajte drugih, ker jo le ti znajo iskoristiti. Ali sem koga oskodovala s tem, ko sem plonkala? Nisem.

In pa raje imam zdravnika, odvetnika, … kogarkoli, ki je iznajdljiv, ki je praktik, ki lahko vidi v situaciji tudi kaksen drug izhod, ki si drzne razmisljati iz postavljenih okvirjev,

Bravo tako se govori. Kaki te bo odvetnik ko je napiflan če se na sodišču nebo znajdel… Lulek naj gleda takega odvetnika jaz rabim iznajdljivega ne pa nekega piflarčka ko ga je sama teorija o praksi pa življenju pa pojma nima.

Se popolnoma strinjam z vama 😉 IZNAJDLJIVOST je za pravo najbolj pomembna!

Ja in kaj pol,jaz poznam par piflarjev-nekoč,pa so še dans sam piflarji k za vsak drek v knjigo gleda,poznam pa tud take k so golfal,golfajo še dans,ampak tko je mladina draga-thats life.

Tito je rekel – snađi se

Ko pa bereš one ”kolege” med seboj tam na prvnem forumu pa človeku malo slabo rata…

Naduteži že sedaj kaj šele bo. Da jih ni sram. Moralizirajo imajo oprane možgane. Češ jaz sem svetovni prvak ker sem PRAVNIK..

SRAM NAJ JIH BO!!! Znajdi se znajdi se in še enkrat znajdi se…

Nažalost se pri nas v sloveniji Faušija piše z VELIKO začetnico.

Sošolka jo je šla zatožit pa saj človek ne more vrjet ej. 🙁 🙁 🙁

Novi šport na faxu: Metanje sošolk in sošolcev iz faxa. malo si zmisliš 3 skup stopijo rečejo da je nekdo plankal in adijo. 1 mesto manj… OGABNO!!! Sramota tudi Profesorjem, da se spuščajo na tak nivo.

Kakorkoli če je švinglala jaz nebi priznal ker ti živ bog nemore dokazat. Nisem plonkal in PIKA!!! Nakocu pa si še dobim enega fajn odvetnika (ki se znajde) da jih stožim za obtožbe ter sošolko za živčne težave drisko pa še kaj je pretrpela… Kaj si nor nevrjetno kako je mladina dandanes pokvarjena.

hihi jože, kaj boš pa rekel potem, ko ti bo odvetnik zafural primer in vseeno skasiral mastne pare, to pa zato, ker se mu tiste snovi, ki bi jo na faksu moral predelat ni bilo treba naučit, ker jo je itak prešvinglal.

No če pa celi fax prešvingla pol pa tudi ne vem… Saj pol se dokaj hitro ve kdo je pravnik kdo pa ne. Sploh kateri naredi pravosodni izpit. Tam se vidi potem. Tak je to. Če pa si brez pravosodnega pol pa itak ni nič s teboj… Znajdi se.

Važne so izkušnje ne to kar se ti pri 20 letih iz knjige prebereš ki so joitak napisali skoraj študenti iz svojih diplom ali pa iz seminarskih…

kaj ti pa garantira, da nekdo, ki je goljufal na faksu, ne bo goljufal še na pravosodnem izpitu in konec koncev da ne bo ogoljufal tudi tebe kot stranko.

Očitno pojma nimaš kaj je pravosodni izpit, da take strelaš…

Zdaj pa že fantazirate…

problem je v tem ker so prfoksi PREMALO STROGI in PREVEC POPUSCAJO. MORAL BI BITI SISTEM. PREZIVIJO NAJBOLJSI IN NAJMOCNEJSI. pol do plonkanj ne bi prihajalo in bi se res naucil in po moznosti od tega veliko odnesel. ce pa studentje vidimo, da se pri nekem predmetu da na full plonkat. si pa mislimo, ja le zakaj bise cele noci gulu ce itak komot plonkam oz.si lahko montiram mikrofon, pa mam mobitel itd.. KAR JE RES JE RES.
nekateri ljudje pa so taki ki radi veliko znajo, vedo…ti pa ze vedo zakaj in za koga se ucijo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close