Imam vprašanje. Sem dekle in bi si rada oblikovala telo oz. pridobila mišično maso (ne pa tudi shujšala!). Mišice bi si rada okrepila predvsem na nogah, riti, trebuhu in rokah (a sploh kaj še ostane??? – ha ha).
Zanima me, kakšna vrsta telovadbe je najprimernejša? Zanimajo me predvsem vaje, ki bi jih lahko delala sama doma ali kolesarjenje.
Na internetu sem zasledila tudi izdelke GOH (Generations of Health) in njihov izdelek ProShape oz. MAP – Master Amino Acid Patern (gre za dve imeni istega izdelka) – krepitev mišič – obljublja dobre rezultate – mišice seveda… Sicer so cene atstronomske.. ima kdo kdo izkušnje s tem(i) dopolnilom(-i) k prehrani?
Čao, čao, lep dan ali večer in – naj hvala tudi TEBI za odgovor!
Inya
Predrago!!!!
Stvar sicer deluje vendar v količinah npr -15-20 g po treningu – če si zračunaš to pride astronomska cena.
Če se že odločaš za dodatke k prehrani – ki nikako ne bojo rešili problema če ne boš dovolj gibala in pravilno jedla – potem kakšne kvalitetne sirotkine proteine (npr. Designer Whey) ali pa kakšne kot nadomestek obroka (Designer GlycerLean, Amino Pro 90).
Lp Oliver
Zakaj bi obremenjevali ledvice?
Če piješ minimalno 2-3 litre vode dnevno ni možnosti da pride do preobremenjevanja ledvic.
kupiš lahko na spletni trgovini http://www.maxximum-shop.com ali pa v maxximumovih trgovinah (BTC, MB ,….) imajo zelo dobre cene in veliko akcij!
Lp Oliver