gnojni mandeljni
Imam vprašanje.
Kar naprej imam gnojno angino. Na vsake tri mesece,postaja vedno pogostejše. Nazadnje sem jo imela od 1. do 6. julija, zdaj pa spet!
Že osmi dan jem ospen 1500, gnojne mandeljne sem imela na levi strani, danes pa še na desni. Sem mislila, da ospeni pokončajo to nadlego, pa ne kaže tako.Ali naj grem še po en paket ali bo potrebno kaj drugega. Zdravnica mi jih noče dati ven, ker pravi, da so pokazatelji drugih stanj.
Res je, da imam velikokrat potem še pljučnico, pa ginekološke težave, tako da….
Prosim za nasvet!
Hvala
Pozdravljeni!
Če bi šlo za streptokokno (bakterijsko) angino in bi ospen “prijel”, bi bili po toliko dneh že OK. Ostane možnost, da ne gre (več) za to angino ali (manj verjetno) ospen ni opravil željenega dela. Zgolj podaljševanje iste terapije se mi zdi vprašljivo, vredno bo preveriti diagnozo. Niste napisali, kaj se je po terapiji zgodilo z ostalimi težavami, kot je vročina, bolečine žrelu…
Lep pozdrav!
Kimzi!
Če ste opazili da vam tablete ne pomagajo, mi ni v logiki da bi vam še pomagala če bi jih jemali.
Kratko rečeno: sedaj ste jih jemali, vendar se s tem niste rešili svojih težave, ne vidim zakaj bi jih zopet jemali v tako rekoč “prazno”?!?!
Verjamem da ste vsega siti, vendar začnite malce razmišljati z glavo.
Če vam ne pomagajo jih menda ne boste ponovno jemali,….
Morda bi preizkusili kako drugo metodo zdravljenja oz. kake druge tablete glede na vaše težave. Vsekakor pa ne enakih tablet, ker ni učinka.
Lep pozdrav