Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Domače živali in veterina glukozamin – ali je ok ta preparat? lepo prosim za nasvet

glukozamin – ali je ok ta preparat? lepo prosim za nasvet

Lepo prosim če bi mi znal kdo svetovati glede superflex 3 preparata…namenjen je sicer ljudem, vendar pa je veterinar rekel da je prav tako primeren za pse. Vsebuje glukozamin, hondroitin in msm. Naš kuža gre na operacijo križne kolenske vezi in rada bi mu začela dodajati še nekaj z omenjeno vsebino, tudi proti artritisu. Zdi se mi da je ta varjanta cenovno ugodna, pa še vse te 3 sestavine vsebuje.
Kakšno mnenje? Najlepša hvala!

link: http://www.pronatural.si/superflex.html

še sestavine :
Glukozamin (D-glukozamin HCL) 1500mg
Hondroitin sulfat: 1200
MSM v prahu 80 zankasti: 250 mg

Ostale sestavine: Kalcijev karbonat, mikrokristalna celuloza, natrijev premrežen, stearinska kislina, etil celuloza, magnezijev stearat.

Svetujem ti, da daj psu v obrok konopljine kosmiče ali še boljše olje. Boš zelo zadovoljna, pes to rad je, pa še čisto naravno je. Kupi slovensko sveže olje!
Zakaj? V konopljinem olju, je prisotna GLA, ki obnavlja medsklepno tekočino. Poleg tega vsebuje še Omega 3,6,9.

Za konoplino olje in njegove super učinke (za ljudi) sem že slišala…verjamem da tudi psu pomagajo…hvala:) me pa vseeno zanima še mnenje koga ki daje psom omenjen izdelek oz. drug podoben izdelek….ter ali je ok če se daje psu izdelek namenjen sicer ljudem- pač glukozamin? 😉

New Report

Close