Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Arhiv Zdravje Arhiv Zdravstvo GLUCOPHAGE 500 in stranski učinki

GLUCOPHAGE 500 in stranski učinki

Pozdravljeni,

doza Agluraba 500 mg je za vas očitno prenizka.
Pivo ima zelo visok glikemični indeks in veliko sladkorja in ni priporočljiv za sladkorne bolnike. Malo cvička, na primer 1 dl ob hrani, vam ne bo napravilo stranskih učinkov. Preterano uživanje alkohola pa ne sovpada z nobenim zdravilom.

Lepo se imejte

Karmen Janša

Pozdravljeni!
Lani novembra sem bila na pregledu na Endokrinološkem oddelku zaradi težav s težo in kožo (hudo vnetje-mozolji) ter na sploh slabo počutje (nenehna utrujenost, depresija). Stara sem 40 let. Diagnozo imam PCOS. Izvidi so bili v mejah normale, zdravnica je napisala, da diagnoza sovpada s PCOS. Dobila sem recept za Glucophage 1000 – 2x na dan. Zdravila jemljem 3 mesece, in v tem času sem ponoči začela dobivati astmatične napade ter napade tesnobe (močno bitje srca, stiskanje v prsih, potenje). Zaradi vsega tega slabo spim. Sem tudi astmatik ter alergik. Nehala sem jemati tablete za en teden in se je stanje rahlo izboljšalo. Bila sem pri osebni zdravnici in pravi, da naj ta zdravila ne bi smela imeti takih stranskih učinkov. Ponovno sem začela jemati zdravila in evo… spet napadi. Ali mislite, da bi lahko ta zdravila vplivala na poslabšanje astme ter napada tesnobe?
Hkrati me zanima ali lahko jemljem skupaj z Glucophagom še zdravilo imunoG+ 500. To zdravilo vsebuje gobo Ganoderma Lucidum.
Hvala vnaprej za odgovore.
Lep pozdrav.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close