Globok vdih
Že nekaj dni opažam, da pri globokem vdihu zaslišim nek tih zvok (podoben nekakšnemu glasnejšemu? vdihu mogoče včasih malo podoben piskanju), ki se zgodi tudi vzporedno z vdihom ali pa po vdihu-ko iman pljuča napolnjena z zrakom. Zdi se, kot da bi se mi zrak nekako še pretakal? Mogoče še uhajal v pljuča? Težko je opisati. Začelo se je pred tednom in pol, ko sem zbolel, dobil kar visoko vročino, potem pa sem začel kašljati. Kašelj traja še zdaj, sicer le še malo, najprej pa je bil pogost in kar močen in suh, nastal je ob draženju v grlu. To se mi je zgodilo že lani ob podobnem času. Zato sem odšel do zdravnice, ki pa mi je predpisala antibiotik tudi zaradi pordelega žrela (ospen) na katerega se je izkazalo sem verjetno alergičen (penicilin), zato mi je dala napotnico za testiranje alergije. Zdaj pa se mi je cca 4 dni nazaj pojavil ta čuden občutek v sapniku, pljučih ob vdihu. Res ne vem kaj bi to lahko bilo. Nikoli nisem kakorkoli obremenjeval pljuč. Verjetno sem le malo paničen. Najlepša hvala za odgovor.