Najdi forum

Pri vas sem naročila CD Globinska sprostitev in sem zelo zadovoljna z njim.

Ugotovila sem, da mi bolj ustreza če sprostitev vodi ženska, lažje se sprostim.
Tudi knjižica, ki je priložena je zelo uporabna. Še posebej, ker piše, da lahko med sprostitvijo spremenimo položaj telesa, se popraskamo in da je čisto normalno, če smo kdaj bolj nemirni in se težje sprostimo.

Lep pozdrav,

Draga Taylor!

Hvala, da ste se oglasili s povratno informacijo. Veseli me, da vam globinska sprostitev ustreza in vam dobro gre!

Res je, kar pravite glede sproščanja: kakšen dan gre lažje, kakšen dan pa smo bolj nemirni. In res se med sproščanjem lahko kadarkoli premaknemo, popraskamo, odkašljamo, tudi misli ne odganjamo in se ne trudimo biti brez njih. Sproščanje je vendarle namenjeno sprostitvi, zato je dobro, da se z dogajanjem med sprostitvijo ne obremenjujemo, temveč le usmerjamo svojo pozornost in se prepustimo.

Želim vam veliko sproščenosti in notranjega miru!

Boštjan Trtnik Šola čustvene inteligence http://www.cdk.si/sci

Tudi jaz sem zelo zadovoljna s Cd-jem Globinska sprostitev, a zanimivo, meni bolj ustreza moški glas, mnogo bolj umirjeno deluje.
Uporabljam jo zaradi motenj spanja ( nikakor ne morem zaspati) in moram povedati, da učinkuje! Deluje prav neverjetno, odložim slušalke in že spim.
Toplo priporočam!

Se bom še jaz priključila pohvalam. Ta cd imam že odkar se je prvič pojavil na tržišču in mi je še vedno najljubši med tovrstnimi cd-ji.

Lp

Lahko mogoče izvem kje se kupi ta cd in zakaj v resnici sploh gre? Slišati je zanimivo, vse ste zadovoljne. Kaj je posneto na cd-ju oz. kaj ti (moški in ženski) glasovi govorijo?
Hvala za pojasnitev.

CD naročiš na tem naslovu: http://www.cdk.si/sci/

Ena vodena sprostitev traja pribl. 18 minut. Enkrat vodi sprostitev ženska, drugič moški. Na začetku se sliši šumenje valov , ki se nadaljuje v pomirjajočo glasbo, ki je ves čas v ozadju. Potem ti prijeten glas govori na katere dele telesa usmeriš pozornost in jih s tem sprostiš (od temena do peta). Govori ti o dihanju, o sproščanju, kaj narediš če ti pozornost uide drugam. Zelo prijetno in sproščujoče.

Lep pozdrav,

Morda še tole: Na CD-ju Globinska sprostitev je posneta vodena sprostitev ob pomirjujoči glasbi: enkrat vodi ženksi glas, drugič moški, tako da lahko sami izbirate tisto verzijo, ki je za vas bolj prijetna. Tretji del CD-ja pa je samo glasba – če želite sproščanje izvajati brez vodenja ali pa jo poslušate kar tako.

Poleg CD-ja dobite tudi knjižico, v kateri so opisana navodila za sproščanje, izkušnje sproščanja in nekaj o pomenu pozornosti.

Redna cena CD-ja s knjižico je 3.500 SIT, do 31.12.2005 imamo 20 % popust, tako da lahko CD preko interneta naročite za 2.800 SIT. CD Globinska sprositev je lahko tudi lepo darilo.

Naročilo je možno preko naše spletne knjižne police: http://www.cdk.si/kp

Vsem želim veliko trenutkov sproščenosti!

Boštjan Trtnik Šola čustvene inteligence http://www.cdk.si/sci

New Report

Close