Najdi forum

glivično vnetje

Zaradi ponavljajočega glivićnega vnetja nožnice me je prešinila misel, ali je lahko vzrok temu tudi vlaženje penisa s slino. Vendar samo toliko da lažje prodre. Ima to kakšen smisel? Sicer je potem vse naravno dovolj vlažno tekom odnosa. In ali je zaradi tega tudi možen vpliv za pogostejši obisk stranišča (uriniranje)?

Pozdravljeni,

mislim, da to nima vpliva.

*** Lep pozdrav, Urška Bizjak Ogrinc Juna d.o.o. http://www.juna.si

pozdravljeni….
približno pred 1 mesecem sem bila pri ginekologu, ta je ugotovil da imam glivično vnetje ter mi predpisal svečke ki sem jih uporabljala 3 dni, po 3 dneh se je srbenje umirilo,tudi med lulanjem ni več peklo .. z partnerjem sma potem normalno imela spolne odnose… nakar se mi je hitro za tem par dni spet ponovilo srbenje in včasih je malo peklo… potem sem dobila kremo canesten v lekarni…. naj povem da po uporabi teh svečk sem začela krvaveti in sem oar dni krvavela, ker sem najprej imela nekakšne izcedke po teh svečkah ( izcedek je bil nekako belkast in sirasti) to sem mela vse tri dni ko sem si zvečer vstavla svečko,.. no potem po treh dneh pa je bil nekako rdečkaste barve… potem pa kar krvav, krvavela sem mislim da okrog 3 dni potem je ponehalo, sedaj pa 2 tedna po tem imam v spodnjem delu trebuha čuden, neprijeten občutek, včasih me pika, potem sem prebrala na foromih da je možno da je to izven maternična nosečnost? in sedaj nevem kaj bi lahko bilo .. je možno da je vnetje tako močno pa so to še posledice tega ali je res možnost IMN ? :/ hvala za odgovor

lp

Pozdravljeni,

če se je krvavitev pojavila ob vnetju je verjetno vnetje vzrok krvavitve, kar je precej običajen pojav. Če vam je redna menstruacija zamudila in so se kasneje pojavile manjše krvavitve in bolečine v spodnjem delu trebuha, potem je lahko izven maternična nosečnost. Vendar v spodnjem delu trebuha velikokrat boli tudi po oz. med vnetjem. Če vas skrbi, sicer lahko naredite nosečnostni test.

*** Lep pozdrav, Urška Bizjak Ogrinc Juna d.o.o. http://www.juna.si

New Report

Close