Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Dermatologija Glivice?

Glivice?

Pozdravljeni!
Imam težavo, ki ji ne najdem vzroka.
Približno dva meseca nazaj se mi je na notranji strani stegna zgoraj pojavil srbeč izpuščaj, izginil, pa se spet pojavil. Čez en mesec sem šla k zdravnici, ki mi je predpisala canesten. Izpuščaj je kmalu izginil in se do sedaj ni ponovno pjavil, ostal pa je temnejši madež.
Pred kakšnim tednom pa se mi je pojavilo močno srbenje zunanjega spolovila. Srbenje je res neznosno, že skoraj boleče, še posebej zvečer in proti jutru. pojavili so se tudi drobni rdeči mozolji. Sedaj mažem s canestenom, ampak vidnega izboljšanja ni opaziti. Gre v obeh primerih za isto obolenje? Kako naj si pomagam in preprečim nadaljnje pojavljanje težav?
Za odgovor se vam najlepše zahvaljujem.

Lep pozdrav,
A.

POzdravljeni!

Težko vam bom pomagal, res pa je , da gre lahko za iste vzroke.

Ginekolog bo s preiskavami postavil diagnozo in tudi terapijo, istočasno pa svetujem nadaljevanje mazanja z isto kremo, sicer pa bo potrebno spet obiskati zdravnika ali pa dermatologa.

LP

Prim. Boris Kralj, dr. med. specialist dermatovenerolog, flebolog *** Dostopnost: Remeda Domžale, tel. 082055436 *** Estetika Fabjan, tel. 042365550

Pozdravjeni,

imam problem z močnim srbenje v pregibu ng in sedaj se je že preselilo na zunanjo stran splovila. Mazala sem z vsemi kemami (Bepante,TEA 3, ..),ki naj bi stvar umirile, a ne pomaga. Ta problem imam že 2 meseca. Naj pripomnim da sem meni , če to kaj spremeni situacijo.
Prosim zta pomoč in nasvet.

Hvala Janet

Pozdrav!

Možno je res , da gre za glivice, v tem primeru vam omenjene kreme ne pomagajo.
Obisk zdravnika bo prvi in pravi korak.

Lp

Prim. Boris Kralj, dr. med. specialist dermatovenerolog, flebolog *** Dostopnost: Remeda Domžale, tel. 082055436 *** Estetika Fabjan, tel. 042365550

New Report

Close