glioblastom
Draga Olga in nokiamb tudi jaz sem doživela isto dr.Smrdelj ima za vse enak odgovor.Imela sem moža doma in skrbela zanj 24 ur na dan ja težko je bilo azdaj ,ko ga ni je še težje ravno za Božič bo 3mesece od dneva njegovega odhoda.Tudi jaz nimam slabe vesti da nisem naredila ali poskusila vse kar mi je kdorkoli svetoval bila z njim vse dneve in noči.Čutila sem da se bo zgodilo.
Zdaj pa samo čakam kdaj bo boljše ?Ponoči, podnevi ,vedno imam misli nekje z njim zelo me boli!
Vse dobro želim vsem,ki se in smo se borili s tem vragom!
Se opravičujem za pozen odgovor. Bil je glioblastom. Zdravniki so jo že takoj odpisali. Staršem so svetovali naj jo peljemo tja, kamor si je vedno želela iti. Najprej je sploh niso hoteli operirati, saj takrat še niso imeli dosti izkušenj z to vrsto raka pri otrocih. Operiral jo je nato nek zdravnik iz tujine. Prvič niso mogli vsega odstraniti. Po kakšnima dvema nesecema so jo zopet operirali vendar je najbolj presenetilo vse da se je v tem času tumor zmanjšal za kakšen centimeter. V tem času sta z njo delala samo ta dva bioenergetika kolikor mi je znano. Pozneje je bila vključena še v neko poskusno zdravljenje v Nemčiji ali Švici. Nisem sigurna. Skratka nazadnje ko sta bili z mamo na pregledu v lj je nova zdravnica bila čisto šokirana, kako da je še živa, češ da bi že zdagjaj morala biti mrtva. Lahko si predstavljate šok moje mame ob teh besedah.
Skratka morda je moja sestra res nekakšen čudež, vendar pa vseeno opozarja, da se splača upati in vztrajati, saj je možno tudi iz tega boja priti kot zmagovalec.
Potem je šlo pri moji sestri za nekakšen čudež, ker je od postavitve diagnoze pa do zdaj minilo že 14 let. Mi, ki smo jo spremljali verjamemo da je pomsgalo oboje: bioenergija in uradna medicina. Niti zdravniki ne izključujejo te možnosti saj so še vedno na vsakoletnih pregledih presečeneni, da je preživela tako dolgo. In pa ja: diagnoza je bila glioblastom.
Waalee, tvoj post samo dokazuje, kar je odkril dr. Hamer že 25 let nazaj in sicer, da tumor na možganih sploh ne obstaja. Tvoja sestra je imela nekje drugje v telesu “neko bolezen” lahko tudi rak in za to sploh ni vedela.
Ko človek doživi nek šok,stres, velik konflikt….se istočasno telo odzove na 3 nivojih in sicer na organu, psihi in možganih…na možganih se pojavi takozvana Hamerjeva lezija (Hamer herde-HH) ki je želatinaste strukture in okrogle oblike približno velikosti od 1 ali 2 evra, kar se vidi tudi na CT posnetku možganov. Ko človek reši konflikt se npr. rak, ki je nekje v telesu prične razgrajevat s pomočjo miko bakterij, ali bakteri, ali gliv, ali virusov…odvisno kje se nahaja in v možganih se ta HH prične povečevat-srkat tekočino na sebe, da bi postal voden in se tako lažje resorbiral iz možganovine…ko ta lezija v možganih prične vleči na sebe tekočino in se poveča, takrat se začnejo pritiski na različne možganske centre (npr. za ravnotežje itd..) in takrat človek šele čuti posledice-težave, ki trajajo kratko obdobje dokler se tekočina ne resorbira…vendar gre takrat človek k zdravniku in s pomočjo CT posnetkov vidijo to povečano lezijo in napačno razlagajo, da je to tumor, ki ga je potrebno odstranit….v bistvu pa ga telo zelo hitro samo “posrka” it možganovine. Če je zelo hudo, se takšnemu pacientu daje odmerek kortizola ki pospeši zmanjšanje lezije-edema. Zdravnik NOVE GERMANSKE MEDICINE to ve in ravna tako kot sem opisal brez posledic. Dokaz zato je, da se je tvoji sestri ta “tumor” sam zmanjšal v zelo kratkem času. Kogar zanima več naj na Google poišče GERMANSKA NOVA MEDICINA…GERMAN NEW MEDICINE in si prebere več. Vse bolezni so posledica našega razmišljanja-vse prihajajo iz naše glave in vse se lahko ravno tako same pozdravijo brez farmacije.
Živjo stara sm 24let in lani maja so mi odkrili glioblastom 6x5cm velik. Po enem tednu sem imela uspesno operacijo in kmalu smo začeli z kemoterapijo in 28 obsevanji. Potem sem imela se obsevanja in so mi rekli da sem zdrava vendar je bila se preventivna kemoterapija in tumor se je zopet pojavil. Sedaj bom imela ze 16ciklusov kemoterapije.
Vprašala bi kakšno alternativno terapijo naj uporabljam poleg aronije?
Hvala že vnaprej in lp.
Kajči24 : kot sem že zgoraj malo več opisal, bi definitivno priporočal pri zdravljenju glioblastoma uporabo konopljinega (hašišovega) olja.
Že če odpišeš protitumorno delovanje kanabinoidov, že sama uporaba zelo blagodejno upliva na sproščenost glave in tudi pomaga pri izločanju strupov iz telesa po kemoterapiji.
Nagibam se da je mogoče celo nadomestilo za Medrol in Kepro… pač treba je malo experimentirat…
Aronja je pa v glavnem namenjena samo čiščenju telesa med in po kemoterapiji, ne vem pa da bi imela protitumorne učinke, vsaj za glioblastom sploh ne verjamem…
Bi pe še predlagal kurkumo, koloidno srebro, matični mleček, MSM, ..
pa najbolj pomembno, zaupanje v Njega, da ima vse svoj namen …
drži se ..