Najdi forum

Gleženj in vročina

Spoštovani!

Pred dobrim tednom dni mi je na pesku spodrsnilo in noga mi je klecnila. Zaradi hudih bolečin in otekline sem šla k zdravnici, ki me je napotila na rentgen. Pokazalo se je, da je gležej zvit. V diagnozi pa piše tudi abrupcija vršička fibule. Sestra, ki mi je nogo povila je to obrazložila kot, da se je nekaj tudi zdrobilo. Nisem dobila mavca, samo povoj, bergle in opozorilo, da naj ne stopam na poškodovano nogo do drugega rentgena, ki ga imam ta petek. Tega se držim, skrbi me pa predvsem to, da od poškodbe naprej imam stalno povišano temperaturo 37,5- 37,8. Drugače sem zdrava, nimam prehlada, v nogi me pa pika in občasno je mravljinčasta. Temperatura prične naraščati popoldne in zvečer je najslabše. Drugače nimam težav s povišano temperaturo.
Ali mi lahko mogoče pojasnite vzroke povišane temperature in kaj lahko
storim.

Najlepša hvala za Vaš odgovor,
Simona

Pozdravljeni!

Priporočamo Vam, da se čimprej oglasite pri svoji osebni zdravnici oz zdravniku, kjer bodo za vas opravili krvne preiskave, da se ugotovi vzrok povišane temperature. Lahko gre za vnetni proces – infekcijo v poškodovanem gležnju.

Hvala za vprašanje!

Lep pozdrav,
ARTHRON tim

Lep pozdrav, Iztok Pilih [b]ARTHRON, KLINIKA ZA SKLEPE, HRBTENICO IN POŠKODBE UKMARJEVA 2, 1000 LJUBLJANA[/b] [b]AMBULANTA LJUBLJANA,[/b] Ukmarjeva 2, 1000 Ljubljana [b]AMBULANTA MARIBOR,[/b] Lavričeva 1a, 2000 Maribor Naročanje na telefon: [b]041 654 330[/b] ali [b]01 601 11 70[/b] ali na elektronski naslov: [b][email protected][/b]. [b]www.arthron.si[/b] Direktor: mag. travm. Iztok Pilih, dr. med., spec. kirurg član Ameriške akademije ortopedskih kirurgov

New Report

Close