Najdi forum

Pozdravljeni,
pred 3 meseci sem si zvila gleženj. Z veliko oteklino sem šla naslednji dan na urgenco in ker ni zloma sem dobila povoj. Doma sem veliko masirala z lednom in oteklina je izginila. Toda bolečina ne. Po toliko časa mislim, da je še “slabše”: kot bi malce otekline ostalo. 2x sem šla na masažo gležnja (privat). Toda zdaj me boli- že dolgo sicer- po zunanji strani podplata, posebej na sredi. Nekako imam občutek, kot bi zunanji del potplata (ob robu) bil malce mravljičen, otrdel in boleč- predvsem ob hoji, pa tudi že zjutraj. Kaj mi svetujete?

Čudi me, da poleg tega, da ste dobili povoj, ni bila predpisana nikakršna terapija ali rehabilitacija. Po mesecu dni, ko vam bolečina ni ponehala, bi se morali oglasiti pri svojem osebnem zdravniku, saj na urgenci očitno niso mogli predvidevati nadaljevanje težav.
Glede na to, da je bolečina po treh mesecih še vedno prisotna, simptomi pa se celo stopnjujejo, ocenjujem, da so vezi še vedno prenepete, morda gre tudi za delni zamik, zato vam svetujem, da čimprej obiščete svojega zdravnika in se z njim posvetujete za možnosti nadaljnega zdravljenja.

Lep pozdrav,

New Report

Close