Glede tablet Valtrex
Pozdravljeni!
Nazadnje ste mi omenili, da bi bilo razmisliti o uporabi tablet Valtrexskozi daljse obdobje. Zdravnica mi je rekla, da bi bilo to nesmiselno, kajti, takoj, ko bi prenehala s tableti, bi zopet dobila herpes. Ter da se tablete predpisujejo le pri genitalnem herpesu in bi bila daljsa uporaba le takrat pametna odlocitev. Da pa se pri herpesu po nosu, v nosu in na usnicah praviloma ne daje.
V sredo se mi je pojavila hujsa oblika virusa. In sicer v nosnici (nastela sem 10 mehurckov)Zanima me, zakaj pride do hujsih oblik? Naj vam povem, da sem herpes virus imela tudi 14 dni nazaj. Za znoret. Zdravnica mi je predpisala Valtrex tablete in tudi mazem se stalno s kremo Virolex. Imam pa se eno vprasanje. Od srede jemljem tablete, danes pa opazam, da se mi tudi na ustnici dela herpes. Predel imem bolj rdec in kot 2 mozoljcka izgledata. Zakaj se mi kljub temu, da jemljem tablete pojavljajo? Prosim vas, kaj mi svetujete, kaksno terapijo z vitamini, kaksno posebno kuro ali kako? Lasersko odstranjevanje???
Zahvaljujem se vam za odgovor.
Lep pozdrav!