Glede kondomov
Še nisem kupila kondoma!Moški, ki hoče seksat z mano, mora pa poleg kondoma imeti še kaj pri sebi, na sebi in v sebi!
Pri sebi zlato kartico.
Na sebi hugo boss obleko.
V sebi pa zmedo.
Sem zadel?:)
tipične indikacije peechkocentrizma 😉
:))) Glede zmede pa res! Marsikdo,ki pride z mano v stik,sploh če prej komunicirava po pošti ali telefonu, je prav prikupno zmeden! Menda si predstavljajo nekaj čisto drugega! Mene to prav zabava!
Pri vseh prejšnjih bejbikah je vsaj eden od naju vedno poskrbel za zaščito. Al kondomi al pa je bejba čopala tabletke. Nikoli ne reskiram in se ne grem brez, če vsaj malo ne poznam punce in njene preteklosti!
Drugač pa sam nikol ne nosim kondoma v denarnici. Nekak se mi ne zdi ravno varna lokacija za tako občutljivo zadevo pa tud nimam not dovolj placa. Tak da če že kupim kondome je to na kakem 2. al pa 3. dejtu – odvisno pač od kemije 😉
pol si ti čudakinja 😉
Zakaj? Čudni so moški,ki še vedno podlegajo stereotipom ,da pametna in karakterno močna ženska ne izgleda kot luštna bejba? Al kaj?
Se pravi, da si te ponavadi predstavljajo kot grdo, si pa lepa?:)
jaz ga imam na unem obesku za ključe okoli vratu obešenga 🙂
lp ajs
pol se očitno giblješ v takih krogih, al kaj?
ščitek za varen užitek ;))
Recimo! Čeprav ne gre zdaj za tu za seks in to… Gre za to, kako res vizuelna podoba ženske vpliva na moške,tudi pri pomembnih odločitvah!
Ah, pa ne da se mi zdaj razlagat! Brez zveze!
Aja, kar se obleke tiče, če ima na sebi kavbojke, morajo biti Armanijeve!:)
Ja, ja, sej sem razumel, kaj si hotela povedat.
Recimo, da se moški dobi z žensko zarad nekega posla, bo zagotovo tudi zunanjost ženske zelo vplivala, ali bo posel sklenjen ali ne.
In če za službo kandidirata dve ženski, enako pametni, ena pa je poleg tega še lepa, bo ona zgotovo dobila službo. tako pač je.
In kaj ma to zveze s tem, da mora tip met kondom, ti pa ne? Kao, ti si boginja in se ti morajo vsi klanjat?
bejbe, thnx za komad! DJ Tiesto really roxx :**
nimam kondomov, ampak Lekadole:)
ti se umir, to ni letelo nate, ampak na duncyco, ki pametuje. Jaz bom pocakala do poroke :)))))
Forum je zaprt za komentiranje.