Glede kondomov
Mene pa zanima, če imate punce kondome pri sebi, npr. v denarnici, torbici, kjerkoli pač, ali pričakujete od moškega, da ga mora imet, če “hoče seksat”?
Pa fantje, kakšne so vaše izkušnje glede tega, jih morate ponavadi vi priskrbet?
No, jaz imam v denarnici zmeraj kak kondom, ziher je ziher, nikol ne veš. 🙂
Men je vseen.
Odsvetujem nošenje kondomov v denarnici. Sploh, tako po enega. Poteče rok trajanja, pa na to kar pozabiš, pa ga zgrabiš, ko je sila…
Raje nosite kondome posebaj, v škatlici. Punce v torbici, itak.
Vedn je fajn met rezervo. Jaz jih najprej nism nosla, pa je pršl enkrat do tega da bi jih rabla, ker jih tip ni mel. No pols sva brez. Prvič in zadnjič vsaj zame. Pol pa so se porajala mal vprašanja po moj glav glede nosečnosti še bolj pa kaka bolezen. No k sreč ni blo panike. zato imam zdej vedno rezervo. Ne veš kva je tip prej delu. Tak ku on ne ve kaj sm jest.
Sam zanimiv je, da tipi sploh ne mislijo tolk na kondome. Če je ok, če pa jih ni pa tud-sam da. Sej ne rečem da vsi, večina pa (tak da me ne bo kdo takoj napadu)
Nikol ne veš kdaj pride prav. Vendar morš to rezervo tud vsake tolk časa mal prevert.
Samo veš, Spider, ponavadi mamo punce več torbic. Vsaj jaz. Denarnico pa eno, tako da denarnico mam ziher pri sebi, torbico pa pitaj boga. 🙂
Itak se pa strinjam, da je treba rezervo vedno na vsake tolko porabit zaradi roka.
Jst ga mam kr v avtu…. na hladnem je… soncu pa tut ni izpostavljen:)
Drgač pa ne verjamem, da ga bom sploh kdaj rabu, k mi tko slabo kaže….:(((
Jaz sem pa tole tako naštudiral.
Če nisi sigurn ali bi ali ne bi, pa če ti je namignila, da brez kondoma ne seksa, ga ne vzameš in za prvi stik se gresta bolj oralno, pa erotične masaže, da vidiš, če ti sploh odgovarja tako zares.
Tako sem jaz naredil lansko leto maja.
Bogi…
a ne de:))
ne uporabljam denarnice, dnar pa dokumente mam v kakem zepu.
kondome pa tko, ce je kej tazga, jih ze vzamem, ce ne jih mam pa itak doma, da bi bla pa npr res kriza, jih lahk pa se zmer kupim.
kot da gres lahk fukat na vsakem vogalu, ne gre to tko, najvecja panika je najdt plac.
pa kar se tice teh “nenacrtovanih fukov”…
fukajo vglavnem pijane, s kakimi ultra jebači, ki jih trezne “prezirajo”.
medtem ko en povprečn tip, s katerim ima skupna merila, aspekte itd, bo pa še mal počakal…. (če mu bo SPLOH) dala.
**** like nature intended.
p.s.
še nekaj je zanimivo… če nisi jebač, ne fukas velik, če pa si jebach, jih pa, a se vedno najde kaka krava ki te hoče spreobrnit…sam da zajebe sceno. interesting…
*plosk**plosk* .. premal je takih k z glavo misljo tut v kriticnih situacijah 🙂
zenske navadno sam takrat k nimajo tabletk .. ce jih pa jemlejo pa kr brez ‘sej loh brez .. jem tabletke’ .. pff
pa tut, ce mu rok potece je bols met to kot pa brez !
drgac pa u denarnci cist na svojem ..
Kako nikoli ne veš, kdaj ti pride prav? Samo kurbe fukaj* na prvem zmenku. Jaz seksam samo s tipi ki jih poznam in nikoli ne z neznanci.
Kondomov s sabo kar tako za vsak slučaj ne nosim, kadar jih rabim pa vem že vnaprej.
Tako kot pri vseh drugih stvareh se najbolj zanesem nase in od ostalih ne pričakujem preveč :)))
Kurbe fukajo za denar.
Dunchyca, zdej pa cel forum ve, da nisi kurba, čestitam.
Zakaj imaš tako potrebo to razglašat, pa ne vem. Zdaj pa razglasi še, da nisi glupa ***** 🙂
Ej umir se mal. Sej nism rekla da dam že na prvem zmenku. Tudi ponekem času še tipa ne morš poznat. Zato je smiseln da prvič in dokler res nis prepričan uporabljaš kondo. Tak da prihrante take izjave. Zdej pa boš rekla da čakaš ful časa preden greš prvič do konca. Preden tipa dobr poznaš lahk mine ful časa. Kar se pa denarj tiče, pa ga ne vmešavaj v to temo. Jest ga že služim na pošten način. Zate pa ne vem.
No zdej pa je to izpadl, kot da sm nevem kaka kurba. Napaka. opisala sm sam en in edin tak spodrsljaj, če se tem lahk tako reče. Pa ni blo alkohola vmes. Tak da pršpari izjave.
Itak pa lahk tipa spoznaš in poznaš že v kratkem času. Dobr poznaš pa tek sam dobre prijatle. Te pa verjetn nimaš za fukat. Zato take it easy.
Me zanima če si pa ti tak nedolžna? Vsak kdaj nardi kaj neumnega, sam prepozn to ugotoviš. Na napakah se učimo.
ja sj to je problem…
ker nekaterih “napak” delate prevec, drugih pa premal…
if you know what I mean:)
Jst imam enega v denarnici sam pomoje mu je že zdavnaj poteku rok :)) Avantur se ne grem, seksam izključno s partnerjem tko da kokr sebe poznam, vem da tale kondom res ni ena izmed ključnih stvari, ki jih morm nosit s sabo.
Kurbe fukajo za denar, ali pa tudi za drogo, večerjo ali pijačo….in kakšne druge materialne dobrine.
nedolžna nisem, seksam pa izključno s partnerjem.
Forum je zaprt za komentiranje.