glavoboli
Pozdravljeni!
Imam pogosto glavobole in vem, da je njihov najpogostejsi vzrok psihicne narave. Z njim se pogosto prebujam zjutraj, najpogosteje takrat, ko imam za seboj neprijetne sanje. Ce si pretipam glavo, ugotovim da imam posebne bolecine na celu tik pod lasiscem. Ali mi lahko predlagate kako samomasazo za glavo oziroma mi posljete link z ustreznim videom, kjer bi se je lahko najbolje naucila? Lahko pa mi poleg samomasaze priporocite se kak drug recept.
Hvala!
Pozdravljena!
Svetovala bi vam, da poskusite spremeniti miselne vzorce, ki vodijo v glavobole, saj nikomur ne pomagajo, še najmanj pa vam. Prevzemite odgovornost samo za svoje življenje in pustite drugim njihovo. Ne se sekirati in skreti, vse bo v redu, pa saj se na koncu vedno izkaže, da je v redu, a ne?
Sama ne brskam po internetu, tako da vam z linki ne morem pomagati. Če vas boli glava spredaj na čelu, poskusite iskati kaj v zvezi z “frontalnim glavobolom”.
Kadar je glavobol združen tudi z zaprtjem in/ali drisko, hitro in učinkovito pomaga masiranje harmonizacijske točke debelega črevesja LI 4, ki je v področju plavalne kožice na roki. Vzrokov za glavobol pa je veliko več, tako da so tudi točke različne.