Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Kronična bolečina – fibromialgija GLAVOBOL IN VRTOGLAVICA

GLAVOBOL IN VRTOGLAVICA

Pozdravljeni!
že več kot 14 dni imam močne glavobole z vrtoglavico! Osebna zdravnica je sumila na vnetje sinusov, predpisala mi jeantibiotik,vendar ni nič boljše.
sem zelo utrujena, spim 12 ur ali več, vendar se prebujam od bolečin v glavi-predvsem v sprednjem delu in čelu.
Prisotna je tudi težava s koncentracijo-študiram, prej sem izpite opravljala s dobrimi ocenami, sedaj pa zaradi glavobola sploh ne vem kaj berem.Kot bi imela glavo prepolno vsega. Kam naj se obrnem ali storim?
Pred leti sem imela težko prometno z močnim pretresom možganov,a naj grem na kontrolo k nevrologu, glede na to,da mi tudi roke mrtvinči in se mi včasih, ko je glavobol močan, tresejo tako,da še žlico težko prinesem do ust?HVALA za vaše nasvete

Glede na to, da stanje ni nič boljše po antibiotiku, mislim, da bi morala na pregled h otorinolaringologu in tudi pregled pri nevrologu bi bilo potrebno ponoviti. Včasih pride do takšnih težav tudi zaradi vratne hrbtenice. Utrujenost je lahko posledica vnetja.
To je seveda moje osebno mnenje. Prosite zdravnico za napotnici.

Zmaga je nagrada za tistega, ki vztraja toliko časa, da premaga bolečino...

Hvala, bom pa res zagnjavla, saj tako še samo vegetiram. Lep pozdrav

Spoštovani, svetujem vam, da se za začetek obrnete na zdravstveni forum tukaj: Vaš link, kjer boste lahko dobili najbolj kompetentno mnenje in nasvet.

Lepo vas pozdravljam!

pa povej ko se boš naročala pri nevologu kaj in kako je…in boš sprejeta isti dan…vsaj tako je v KC

Pozdravljeni,

po večletnih obiskih nevrološke klinike zaradi kroničnega glavobola in vrtoglavice, ki sta privedla tudi do rednega bruhanja, se mi je nabralo izvidov za tak kup, da bi jih lahko vložila v tri registratorje. Ko sem že povsem obupala, me je moja osebna zdravnica napotila na samoplačniški pregled manualne medicine. Začetek ni bil najboljši, saj sem izvedela, da je tudi ta zdravnik po osnovni izobrazbi specialist nevrolog. A se nisem dala 🙂
Manualna medicina je dodatna specializacija, ki je v SLoveniji ni, čeprav jo priznavajo. In peščica naših zdravnikov se z njo ukvarja izven delovnega časa, sicer pa imamo pri nas tudi nekaj tujcev. Po prvem pregledu, ki je bil precej dolg in natančen, dolg seveda zaradi tega, ker sem s sabo prinesla tudi vse aktualne izvide, slike itd. je sledilo šest terapij. Nisem pričakovala ničesar, a ko se po treh mesecih moje težave niso pojavile …sem začela verjeti v tole stvar. Dobesedno se pozdravi vzrok, če se seveda da. Pri meni je bila namreč težava z živcem v vratnem delu hrbtenice. Prej sem imela glavobol in vse ostao vsaj enkrat na mesec.
Preverjeno priporočam MOGY (www.mo-gy.si), kjer delajo ruski zdravniki. Jaz sem bila v njihovi ordinaciji v Mariboru.

Pozdrav,

Brina

New Report

Close