Najdi forum

Glavobol in hrbtenica

Pozdravljeni!

Že kar 8 mesecev me muči vsakdanji glavobol. Uradna medicina ne naredi ničesar, zato sem pot do svojega zdravja začela iskati drugje in naletela tudi na Mogy. Opravila sem osnovni pregled in nato tudi 5 terapij, ki pa mi niso pomagale, saj je moj problem ostal. Poleg tega zdravnik govori samo Rusko in potem lahko le sklepaš kaj ti pove. Odkrito povedano ne vem več kaj naj, saj sem zapravila veliko denarja učinka pa ni.

Pozdrav

Dejstvo je, da nobena terapija ni 100%, tudi manualna terapija ne pomaga povsod. Pišete, da tudi uradna medicina ne stori nič, kar pomeni, da tudi tam niso bili uspešni. Morda je težje, ker pimate pri uradni medicini občutek, da je zastonj, vendar ne pozabite, da tudi njih vi plačujete z vsakomesečnimi prispevki.
Posebej težko je to pri glavobolih, še posebno če pacient pride k nam brez izvidov, ki bi lahko izločili ostale vzroke glavobolov.
Obstojajo pa mejni primeri, ko manualni terapevt upa, da bo lahko le pomagal, zato poizkusi, na koncu pa žal ni željenih rezultatov. Žal mi je, da se je to zgodilo v vašem primeru.
Dr. Blakirev v Ljubljani je starejši in se dejansko težko uči Slovenščine. Verjamem, da razume vse, govori pa dejansko slabo, je pa v kompenzacijo tega zelo dober diagnostik in terapevt ter zelo požrtvovalen pri svojem delu.
V primeru nerazumevanja vedno lahko prosite sestro, da pomaga pri razumevanju in vztrajate, dokler vam stvar ni razumljiva.

Lep pozdrav,

Pozdravljeni!

S tem, da uradna medicina ne naredi ničesar sem mislila, da me sploh niso poslali na nobene preiskave, slikanja … skratka nič. Vse kar mi nudijo je to, da mi pišejo tablete proti bolečinam, ki pa tudi niso učinkovite.
Ne razumite me napak, vendar mi ni problem plačati, če bi mi zadeva pomagala.
Z izvidi je pa tako. Glede na to, da me moj osebni zdravnik ni hotel nikamor napotiti, jih seveda nisem imela. Zdravnika sem vprašala, če je potrebno morda kakšno slikanje … pa mi je odgovoril, da ni potrebno, ker gre verjetno za vnetje živcev. Na podlagi tega me tudi zanima kakšna preiskava je potrebna, ki bi mi to potrdila in kako lahko to pozdravim.
Sama sem nato naknadno vseeno odšla na rentgensko slikanje hrbtenice in vratu. Želim namreč izključiti čim več vzrokov glede bolečin. Izvid je takšen, da imam vratna vretenca postavljena preveč naravnost (morala bi biti malo ukrivljena). Ne vem sicer, če je tudi to kaj povezano, a verjamite mi, da so bolečine zelo hude.
Vsak dan delam tako vaje za vrat, kot tudi za hrbet.

Lp

Upam, da niste pozabili name. :-))

Hvala.

New Report

Close