glavobol in drugi čudni simptomi
Spoštovani,
Septembra 2011 sem padel z motorjem, padca sem se zelo ustrašil, vendar se je končal brez hujših poškodb. Odšel sem na urgenco kjer so mi slikali hrbtenico ( saj sem padel na glavo vendar sem nosil čelado) ugotovili so da imam malo nategnjena vretenca. Nič posebnega. Odšel sem domov. Teden po tem pa so se mi začele dogajati čudne reči, prava mora. Brez moči sem obležal v postelji poleg tega pa so se mi dogajale čudne reči…težave pri požiranju sline, marovljinci po telesu, čuden pritisk v prsih,glavobol na različnih delih glave ( v vratu, v sencah, v čelu, po vrhu glave..), čuden občutek težke glave, bolečine v levi roki, občasno špikanje okoli srca…nekateri simptomi me spremljajo še danes, stvari so se malo umirile. Do sedaj sem bil že pri ortopedu kateri je ugotovil da z hrbtenico ni nič kaj narobe, bil sem pri okolistu in je vse OK, ščitnica tudi OK, klopnega meningitis tudi nimam. Zdravnica pa mi je tudi predpisala AD katere redno jemljem. Danes me že vedno muči tiščanje v prsih in pa glavobol ter čuden občutek v glavi. Glavobol se ponavadi ne pojavi zjutraj ampak kasneje proti popoldnevu. Pojavlja se v intervalih in nikoli ne traja cev dan. Bolečine niso nevzdržne ampak zelo moteče. Vse skupaj mi že jemlje voljo in prinaša negativne misli. Sedaj čakam na pregled vidnega polja. Zanima me, ali je lahko kaj narobe z mojo glavo, skrbi me če bi lahko to bil tumor?
Hvala
LP
Mislim, da gre za posledico sprememb v vratnem delu hrbtenice, tumor ali podobno bi izključil.
Glede na to, da gre za kronične težave, slika ni preprosta, vendar mislim, da vam z manualno terpijo lahko pomagamo, zato svetujem, da se s slikami oglasite v naši ordinaciji.
Lep pozdrav,