Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Urgenca Glavobol

Glavobol

Pozdravljeni,
pišem vam v upanju, da mi odgovorite na vprašanje in mi hkrati pomagate. Stara sem 30 let, imam 3 otroke, kadilka. Alkohola ne uživam.
Moja težava so vsakodnevni glavoboli, ki niso močni. Zjutraj se zbudim naspana in spočita. Po cca pol ure pa me začne tiščati na vrhu desne strani glave. Ta občutek potuje do vratu. Velikokrat mi mravljinci in dreveni desno stran senc, lice. Čelo me na dotik boli, prav tako so občutljive točke na glavi, kjer je prisotno tiscanje. Vse skupaj izgleda tako, kakor da se dogaja tik pod kožo. V glavi me velikokrat ‘špika’. Imam občasne vrtoglavice, slabosti nimam. Naj dodam še to, da sem imela 10 let nazaj hud udarec v glavo. Takrat sem zaradi slabosti izgubila zavest, posledično sem padla in se udarila v glavo. K zdravniku (nevem zakaj) nisem šla, čeprav sem krvavela.
To se dogaja že od meseca julija. Krvni izvidi so bili bp, prav tako pregleda pri okulistu in orl. Termin pri nevrologu imam decembra. Kaj bi to bilo? Do pregleda je še daleč, jaz pa postajam že prav nervozna.
Se opravičujem za daljši zapis.
Lepo pozdravljeni,
Jana

Pozdravljena , sicer bi bil vsekakor smiseln pregled, a povsem možno se mi zdi glede na opis, da gre zgolj za tenzijske glavobole

Lep pozdrav - - - - - - - - Sašo Rebolj, dr. med.

New Report

Close