Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Urgenca glavobol

glavobol

Spostovani,

zelela bi Vas povprasati za Vase strokovno mnenje o mojem glavobolu.
v petek sem imela rahel glavobol v predelu cela in oci, bila sem tudi precej utrujena. Ker sem v cetrtek prisla iz precej napornega potovanja in dobila menstruacijo, se tezavam niti nisem cudila. V soboto dopoldne je bilo boljse, popoldne sem se najprej slabo pocutila, malo me je bolela glava, zvecer pa se glavobol zopet ojacal. V nedeljo dopoldne je bilo zopet v redu, ravno v casu kosila pa sem se zopet zacela cudno pocutit. Niti ne vem, kako naj opisem – kot da bi bila malo odsotna oz. zamaknjena oz. kot bi se zbudila iz kratkotrajne narkoze. Imela sem obcutek, da mi bo vsak cas zmanjkalo zavesti, pokonci nisem mogla vec biti, zato sem se odpravila v posteljo in prespala dan. Danes zjutraj sem imela se blazji obcutek “zamaknjenosti”, sedaj je ok, me pa skrbi, kaj bo zvecer.
Ze na dopustu sem z lecami zdrzala le nekaj ur in sem tezave pripisala onesnazenemu zraku, a tudi v petek in soboto sem se po vstavitvi lec slabo pocutila – ali sta pojava lahko povezana?
Stara sem 26 let, zdravstvenih oz. menstrualnih tezav nimam, glavobol obcutim kvecjemu enkrat letno. Ali gre samo za obrambni mehanizem zadnjih dni oz. tednov, ki so bili precej naporni in je to reakcija na stres? Malo me skrbi, ker se mi kaj takega se ni zgodilo. Kaj pa ce se pocutje ne popravi – ali naj obiscem zdravnika?

Najlepsa hvala za odgovor in lep pozdrav,
A.

Spoštovani!
Še najverjetnejši razlog se mi res zdi tenzijski glavobol, ki je močno povezan z utrujenostjo in stresom. Za vsak primer si izmerite še temperaturo. Privoščite si vsaj dovolj spanja in sprostitve. Če ne bo pomagalo oziroma ob poslabšanju, pa seveda na pregled.
Lep pozdrav!

Lep pozdrav - - - - - - - - Sašo Rebolj, dr. med.

Spostovani,

najlepsa hvala za odgovor, sem se ze prav ustrasila….
Trenutno imam res precej dinamicno zivljenje (sluzbeni stres/izziv, izvensluzbene obveznosti, pa se marsikaj bi se naslo). Sicer hodim vsak dan lavfat in spim 9 ur, a se bom ocitno morala se malo bolj potrudit za svoje zdravje. 🙂
Se enkrat hvala za odgovor in lep pozdrav.

A.

“Sicer hodim vsak dan lavfat in spim 9 ur”…..ste že na pravi poti!
Lep pozdrav!

Lep pozdrav - - - - - - - - Sašo Rebolj, dr. med.

New Report

Close