Najdi forum

Jaz vam pišem ponovno,ker kljub obiskom v vaši ordinaciji ni nobenih izboljšav.Sicer verjetno zaradi slabe reklame tega pisma sploh ne boste objavili, vendar vseeno…
Napotili ste me v eno izmed vaših ordinacij, kamor sem tudi šla, vendar sem zapravila veliko denarja, zvedela skoraj nič( ker ne obvladam ruskega jezika)Tudi težave imam še iste-Bolečine v roki in tiščoče oziroma pekoče bolečine v vratnem predelu glave. Mojser je rekel, da bo 5 tretmajev dovolj in da imam vnetje živcev.Morda mi lahko daste še kakšen nasvet, kaj naj storim, če mi že kiropraktika in ležanje na žebljih ni pomagalo?
Brez zamere in nasvidenje.

Draga Teja,

Prosim Vas, da mi sporočite vaš ime in priimek – posvetoval se bom z zdravnikom, ki vas je zdravil in vam lahko obširneje odgovoril.

Lep pozdrav,

Božič Teja- bila pa sem v Črnučah.

Naj še podrobneje opišem moj problem. Tišči, oziroma peče me v zadnjem predelu glave. Imam občutek, kot da imam na glavi premajhno čelado. Občasno me peče tudi na hrbtu, med lopaticami in bolijo roke.(od obiska v Mobiju, je roka boljša) Z glavo je slabše, ko zvečer ležem v posteljo in se nikakor kljub ortopedski blazini ne morem ustreezno namestiti.
Lep pozdrav.

Draga Teja,

Veseli me, da je po 4. terapijah v naši ordinaciji vsaj roka nekoliko boljša. Svetujem, da še nekaj časa počakamo, saj se rezultati terapij ponavadi pokažejo 2 do 3 tedne po zadnji terapiji, potem pa vas vabim na brezplačen kontrolni pregled.

Lep pozdrav,

Zakaj pa je potrebno tako dolgo čakati na rezultate

Draga Teja,

Rezultati zdravljenja z manualno terapijo so ponavadi ob koncu terapije še nepopolni, potrebno je, da se sistem malo umiri, saj včasih pri določenih vrstah terapii pride do draženja živcev in mišic, kar povzroča določene reakcije.
Stvari se umirijo v dveh do 4 tednih, v tem času pa potem tudi zato izvajamo kontrolne preglede, saj so rezultati realni.

Lep pozdrav,

Kam pa lahko pridem na brezplačen kontrolni pregled?

New Report

Close