Najdi forum

Spoštovani,

pred meseci se mi je pojavila nekakšna vrtoglavica, ki pa je bila bolj podobna občutkom opijanjenja. Težava je minila po dveh tednih in se pred kratkim zopet pojavila. Zdi se, kot da na trenutke izgubim tudi koncentracijo, da nisem prisotna, tezko se zberem pri branju… Tudi pri premiku glave je “vrtenje” bolj intezivno.

Tezava je prisotna vsak dan in je zelo moteca. Slikali so mi hrbtenico in ugotovili, ce se ne motim, cervikalno lordozo in lordozo spodnjega dela hrbtenice, nic resnega torej. Obcasno so se mi pojavljai tudi mravljinci.

Je mogoce, da imam cudne obcutke v glavi zaradi poskodb vratne hrbtnice oz. napacno razvitih vratnih misic. Obcutim namrec, da me zateguje v desnem predelu ramen, predvsem, ko sem športno aktivna, prav tako me boli desni kolk.

Hvala za odgovor in lepe praznike želim!

Urška

Oba navedena vzroka v vašem izvidu sta možna vzroka vaših težav. Seveda slaba drža vratne hrbtenice ni ne vem kakšna huda patologija, skupaj z ostalimi problemi pa lahko povzroča večino vaših težav.
Občutek zategovanja v vratnih in ramenskih mišicah pri miru ali ob obremenitvi je rezultat nadraženja perifernih živcev v vratnem delu hrbtenice.
V vsakem primeru so to indikacije za našo terapijo, saj če ne boste ukrepali, se lahko stvari le slabšajo.

Lep pozdrav,

New Report

Close