Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Urgenca Glava

Glava

Pozdravljeni,
oglašam se vam s problemom, ki me pesti že nekaj časa. Problem je namreč glava, čutim nekakšno napetost in pritisk v glavi, ni to navaden glavobol, sploh ni huda bolečina. Je kot nek občutek težke glave. Pred cca 10 dnevi me je začela boleti tudi v predelu ušes, pa zdravnica pravi, da z ušesi ni nič narobe.
Bila sem pri nevrologu, ki je te težave pripisal padcu na glavo pred pol leta. Posledica tega padca naj bi bil znižan prag občutljivosti in te težave. Nekih nevroloških izpadov nimam, vse ok glede vida, refleksov itd.
No, tako naj bi bilo tudi zaradi stresa, zdaj se pa ne znajdem. Vedno sem bila zdrava, ukvarjam se s tekom in živim zdravo. Ti občutki pa me begajo in skrbi me, da nimam kake hude bolezni. Bolj kot razmišljam, slabše je. Dopoldan je v redu, težave se stopnjujejo proti večeru. Kaj menite vi?

Spoštovani!

Glede na opisano tudi sama pripisujem vaše težave padcu pred pol leta. Veliko pozornost morate posvečati predvsem vratni hrbtenici, si prizadevati za pravilno držo in izvajati vaje za jačanje mišic ramenskega obroča in vratu. Kadar sedite pred računalnikom in knjigo morate vratno hrbtenico občasno razbremeniti z vajami, ki vam jih lahko pokažejo fizioterapevti.
Pri rekreaciji se izogibajte poskokom (skoki pri aerobiki, tek). Večkrat si vzemite čas za plavanje.

Sporočite, ko bodo težave izginile.

Lepo vas pozdravljam in srečno 2005.

Danica

New Report

Close