Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? glasovanje za zdravnika

glasovanje za zdravnika

Za vsak slučaj če ste prezrli sem kopirala sporočilo Zveste bralke iz ginekološke strani. Menim da si g. Pušenjak že zaradi potrpežljivosti zasluži naše glasove. Ste prebrali njegovo mnenje, da je presodil da naredi več dobrega na forumu kot da bi samo predaval v predavalnicah.In tisti ki potrebujemo pomoč smo to vedno prejeli. Upam, da imate tudi vi tako dobre izkušnje.
Vsem lep pozdrav
Beti

kopirano sporočilo:
Drage bralke tega formua!
Slučajno sem v eni od revij našla, da revija Viva išče najbolj cenjenega zdravnika.
Glede na neutrudne in nesebične odgovore na ponavljajoča vprašanja dr.Pušenjaka, predlagam, da tudi same lahko glasujemo zanj.
Tel. št. za glasovanje je 05/66 44 915!

Lep dan še naprej vsem!

Se strinjam, dajte ženske navalite 🙂

No malo heca, vsi naši si zaslužijo pohvale, vendar ima Dr. Pušenjak res največ vprašanj v povprečju 30 na dan, Drugi je Janko Kersnik, tretji pa vanja Rejec, vendar ima on bolj težke, se pravi,d a se mora v vprašanje poglobiti, kar zahteva kar veliko časa. Vsekakor sem zato, da enega od naših zdravnikov povzdignemo, prepričan sem, da bodo zaradi tega imeli vsi popularnost, ne glede na izbranega. za enega se pač moramo odločiti.

Še enkrat predlagam Pušenjaka.

primož

Primož zelo vesela sem, da sem prvi glas oddala za dr. Pušenjaka, ker sem vprašala.
Kako se mi lepo zdi huraaaaaaaaa saj je super tako rad pomaga in je zelo hitri v odgovorih, in zelo natančen si zasluži več, kot pa glas……..

Lep dan ti želim

Doroteja

Jaz pa še vseeno mislim, da je dr. Kersnik najbolj poln srca.

New Report

Close