Najdi forum

Gitta Ana POHVALA ZATE

Pogosto vas berem in po oddaji Polnočni klub sem danes prebrala še knjigo. Zanimivo kako nekateri prav vlečemo nase vampirje. Sodelavka je histrionični vampir, zvlekla me je v prijateljevanje, potrebovala sem več kot 5 let, pa še potem mi je pomagal forum o MOM, da sem jo pogruntala. Zdaj je prav ne prebavljam več, ker se mi smili njen mož. Zakaj? Moj brat ima namreč tudi histrionično vampirko za ženo, zato vem, kaj doživlja in zdaj vem, kako je sodelavka vedno prikazovala stvari po svoje, drugačne, kot so bile v resnici.
Naslednja sodelavka je narcistična vampirka, izjemno izrazita, da že vsi ostali v kolektivu zelo trpimo.
Ena sodelavka ima pa moža, ki je bolestno ljubosumen. Tudi njej pomagam z nasveti, v glavnem sem spet predpražnik.
Tudi tašča histrionična vampirka, sine kaže, da se oblikuje v NOM, brez empatije, samo zase, dokler ni postavljen pred ultimat, ni nič od njega…
Sama sem se prepoznala nekoliko v obsesivno-kompulzivnih.
Potrebujem ogromno dela na tem, da se učim izražati svoja čustva in mnenja. Pomaga mi joga in pogled od zunaj, da se odmaknem od situacije ven in jo pogledam kot zunanji udeleženec.
Imam pa dve prijateljici, obe bolj obsesivno-kompulzivni, ki tudi pozitivno vplivata name in me jačata.
Hvala Gitta Ana in dr. Drnovškova, forum mi veliko pomeni, nasveti, ki jih dajeta drugim so uporabni za vse, ki se srečujemo s podobnimi zgodbami.

ŽIVJO!

Jaz pa bi se tukaj zahvalila še NEKDOKIVE…Za objavo, Kako se lahko zaljubimo v osebo z narcistično osebnostno motnjo?A smo si res sami krivi…….
Res HVALA v najtežjem času sem ga brala in brala!!Ker je bil del moje zgodbe…..

Vsem želim prijetne božične praznike

New Report

Close