Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost ginekološki pregled in pobrita??

ginekološki pregled in pobrita??

Mene pa zanima, kako mislite, da ginekologinja ali ginekolog gleda na žensko , ki ima pobrito oziroma skoraj pobrito veseličko-ta izraz velja po slov.knjižnem jeziku, da ne bo pomote?
Ali je to znak higiene, saj se res lažje umiva, ali je to znak perverznosti, kaj menite o tem vi. Sama imam urejeno, vendar ne čisto pobrito, pa me matra, a me moti, kaj si bo o tem mislila ginekologinja.
kakšne so vaše izkušnje?

cao, a ves da mene tud firbc matra kaj bo ginekologinja rekla.Kr bed mi je it na pregled, ceprou so pomoje navajene na marsikej, ampak vseen mi je cudn.

Zdravnik je tam zato, da te pregleda, če si zdrava, ne pa zato, da bo ocenil tvojo frizurco…

Če že – bo pohvalil(a) ker skrbiš za urejenost in higieno…

Sploh pa je dandanes (hvalabogu) že skor vsaka druga pobrita tam dol… tko da ne boš nek outsider =)

Men je blo isto mal nerodno it, ampak ni blo nc hudga. :)), ginekologi po cele dneve muce gledajo, po mojem sploh ne opazijo vec. Ce pa ze, so pa vsaj hvalezni za mal raznolikosti :)).

Prav po pomoti sem zašel sem, dont worry bi ti rekel. Tvoja-sem pozabil kako se reče zame ni pomembna iz frizerskega ampak iz ginekološkega aspekta. Mal se umij pa pridi, ffffrizura ni toliko važna. Me mpa prav osebno zanima zakaj si jih pa pravzaprav brijete, kot moškemu mi je bolj všeč naravna malo bolj zaraščena kot manj. Prosim za odgovor, firbec dela.

Depiliram se zaradi higiene in estetike, ker mi gre meni kot ženski na bruhanje, kosmate noge in vse kar je kosmatega zraven. No nekaj dlačic na pravem mestu , da vseeno malce zakriva,pa vedno ostane in to je ponavadi okoli naj bo kar veseličke ali vagine, kot bi jo vi kot zdravnik imenovali..

Jaz sem ravno čez dva tedna naročena. Sicer sem že bila pri ginekologu, samo zdaj par let nazaj se nisem nič oglasila, tak da sem dobila vabilo domov, da bi bilo lepo malo priti na pregled. In zdaj tuhtam, ali naj grem poraščena kot medved na tisti stol ali naj imam muco probito kot vedno. Imam namreč moškega za ginekologa in me je še toliko bolj sram…Ojojoj…vprašanje če bom sploh šla na pregled. Jaz sem ena velika reva glede teh stvari, in zaradi tega grem sama sebi na jetra :((((((( Ko se vsega bojim, kot malo otrok :((((((((

…a mislite da tiste z uhančki ne hodijo na preglede ????

Sem sigurna, da si ga dajo ven, ko gredo tja.

Jst sm si uredila tak kjut majhen spedenan trikotniček pa mi je blo uredu :)) Sram bi me blo če bi bla kosmata, pa tut čist gola se mi ne zdi ravn za h ginekologu :))

Drugač pa kot pravi gost…”Zdravnik je tam zato, da te pregleda, če si zdrava, ne pa zato, da bo ocenil tvojo frizurco… ” :))

No, pa se poskusimo vživeti v vlogo ginekologa oziroma ginekologinje: a bi vam na tem mestu bilo všeč, da vam pride ena dobesedno kot pragozd poraščena, da morate dobesedno “iskat” vhod? :-))) Meni osebno se zdi, da če bi že opravljala to delo, bi bilo mnogo lažje in bolj estetsko, če bi ženske hodile urejene na pregled, torej vsaj malo postrižene, da se vidi, kje je kaj… 🙂 Sama nikoi ne bi šla povsem “natur”! A menim, da vam ni treba skrbeti zaradi tega, saj so res vsega (hudega) navajeni, tudi dr. Pušenjaka so to že tisočkrat spraševale, pa je odgovoril, da je to res vseeno, čisto stvar posameznika in okusa in da on ni tam zato, da ocenjuje frizure, ampak preveri zdravstveno stanje!

To je to.

Če hočeš, grem s tabo in te bom za rokco držal. 🙂

Vendar so tudi zdravniki ljudje, krvavi pod kožo in verjemite mi, da vse opazijo, čeprav to tajijo. In vem, da imajo najrajši urejene pacientke-peciente, čeprav je takšnih bolj malo, več je neurejenih. Kaj je za koga urejeno pa je zopet drugo poglavje.. In konec koncev imamo radi urejene ljudi okoli sebe verjetno vsi.

Kako ginekolog gleda na pobritost me prav nič ne zanima……to je njegova osebna stvar, kot je moja če si jo pobrijem!

Znak česa je???!!! Meni osebno je všeč……..jaz se počutim bolje, tudi higienično se mi zdi, pa predvsem kjut……………perverzno??!!! hehehe kaj pa je sploh perverzno??!!!

Tko!
Rina

Men osebno je všeč…………..če bi obstaja taletka, pa četudi me tressse tri dni skupaj, bi jo vzela samo da mi vse dlake odpadejo za zmeraj……….razen las in obrvi……..

Mislim pa da je tudi pri oralnem seksu bolje da dlak ni!!!! In s tem se strinja tud moj fant………pa prav da je tud kjut taka, obrita………….

Mislim da generacija mojega fotra zagovarja poraščenost, verjetno dr. da si starejši……Mojmu fotru so celo poraščene noge takooooooo seksi!!! :)))

Tko!
Rina

Veselička!!!??? – o kriza, zihr je bil Toporišič :))))))))))

To je bilo tudi že v milijonarju – za pol milijona. Revež, ki ga je doletelo to vpr. je na njem seveda pogrnil…

Rina se podpišem :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close