ginekološke težave
imam glivice in vnetje nožnice že od15 leta starosti od 2 do 3 mesece. Zakaj? pri ginekologinji tople vode ne bom odkrila, ker mi še najhujše tablete ne pomagajo več oz. ne zaležejo, mogoče ja za tist čas 1 teden potem pa se mi spet pojavijo težave, pekoča nožnica, smrdeča, zelen močan izcedek, bel -sirast izcedek, skratka katastrofalno. ker sem že vse pregledala in ginekologi enostavno ne znajo več pomagat se obračam na vašo temo. zdravila enostavno ne pomagajo več tako kot bi si želela. na vrsti je sedaj alternatina medicina. Prosim za pomoč!!!! glede razloga za moje težave pa sem tudi že marsikaj spremenila in očitno nič ne pomaga, kje torej tiči razlog. Pa prosim ne s stresom, hrano in podobno pametovati, ker ni in ne more bit to razlog, glede nege pa tudi ne….. kakšne preiskave rabim? kaj začet jemat oz. delati da bo pomagalo?? hvala
Uporabite iskalnik in si preberite vse o glivicah. To je vaš problem!
Glivice so povsod, največ jih je v črevesju, vi pa jih vidite opazite samo v nožnici.
Zelo vam bodo pomagale bazične kopeli, pa tudi rizol s klinčki – notranje in zunanje.
LP