Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Ginekološka klinika Ljubljana – naročanje

Ginekološka klinika Ljubljana – naročanje

Zdravo,

mi katera lahko napiše telefonsko številko za naročanje na GKLj. In katerega zdravnika mi najbolj priporočate. In še to, kdaj naj bi klicala za sprejem (prvi obisk).
Do sedaj sem bila pri dr. Rešu in ne vem, če ga ne bi zamenjala.

Hvala

Živjo!

Telefonska za naročanje: 01 433 80 27 in 01 231 11 63 od ponedeljka do petka od 8.30 do 11.00. Ali po elektronski pošti: [email protected]. Glede dr pa ne vem,…jaz sem pri Geršak, zelo zadovoljna 🙂

Lp

Upam, da ti jih uspe priklicati, ker meni jih 3 dni ni uspelo (skozi je bil znak zasedeno). Ko sem meil poslala so mi pa rekli, da nej pošljem napotnico k njim… tako da sem šla kr osebno se potem naročit…tako da mogoče te bo že prvi korak minil za menjavo…no odvisno kaj je razlog za menjavo…glede zdravnikov ti pa ne vem svetovati, ker sem se šele na 1. pregled naročila. Je pa tako, da itak te skozi postopek ne spremlja en dr.

Poglejte na internetno stran http://www.reprodukcija.si/preiskave/prvi-pregled/ in si boste lahko prevrali malo več o tem. LP

reprodukcija, na podlagi omenjene spletne strani, sem poslala meil in dobila kratek odgovor, da moram poslati napotnico na kliniko. Zakaj, če se je kolegica 3 tedne prej naročila lahko preko elektronske pošte?

Zakaj so partnerju dali samo datum za spermiogram, za andraloga pa ne, čeprav veva da je problem pri njemu? Nama je bilo rečeno “da je povabljen na posvet pri andralogu če je spermiogram slab”…čeprav so mi pri določanju datuma za spermiogram na drugi telefonski številki rekli, da sebe naročim na drugi telefonski na pregled partnerja pa na posvet pri andralogu…sedaj se zna zgoditi, da bova prišla na prvi pregled brez pregleda pri andralogu, ki je pa ključen za naju…

Se opravičujem, samo sem morala povedati, ker sem res malo “nesrečna”, da na spletni strani piše nekaj. Dela se drugače. Oz. celo pri vsaki pacientki drugače.

New Report

Close