Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? Ginekologinji na Aškerčevi/vLJ

Ginekologinji na Aškerčevi/vLJ

Živjo,
zanima me, če katera hodi na Aškerčevo h ginekologu. H kateri- vtisi, mnenje…
Moram se odločit za osebnega ginekologa in me tudi na splošno zanima, če poznate kakšnega v Lj, s katerim ste zadovoljne (raje bi videla, če je ženska)…

Hvala za odgovore in lep pozdravček!

Če si pametna, se odloči za Ginekološko kliniko v LJ, Šlajmerjeva (t.i. Leonišče). Tam imaš na kupu zbrane same stručkote in gotovo boš v dobrih rokah!

pri čemer ne moreš niti pod razno priti do njih, samo če plačaš.

Jaz imam Recerjevo. Z njo sem bila kar zadovoljna, problem je trenutno, ker je na porodniški, jaz sem pa rodila, tako da sem imela na vsakem pregledu drugo.

Pa še to! V Leonišču dela tudi Bokalova (baje ful stručko). Ko sem čakala na porod, me je vsakih par ur mesarsko pregledovala, jaz pa sem čutila bolečine še dan po njenem šarjenju op moji nožnici. O njeni strokovnosti pa tudi dvomim, kljub temu, da dela v Leonišču. Brez razlage, pogovora, vprašanja, mi je vstavila tabletko, da bi šla direktno rodit. No, a se prej kaj vpraša pacientko? Moja ginekologinja mi je vse obširno razložila in upoštevala moje želje.

Zivjo!
No jaz imam ze dobre 4 leta dr.Novak in sem zelo zadovoljna. Moja kolegica ima drugo (sta itak samo dve) in je tudi zelo zadovoljna. Upam da se nisem zmotila glede tega da sta samo dve…ce me spomin ne vara sta. Skratka Novakova je meni super.
LP Ali

New Report

Close