Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje GINEKOLOGINJA V MARIBORU

GINEKOLOGINJA V MARIBORU

Pozdrav!

Prosim za priporočilo kakšne dobre ginekologinaje v Mariboru! HVALA

Renata Završnik-Mihič dr.med., special.ginekologije in porodništva je zakon. Z njo se lahko pogovoriš o vsem, ne vem pa ali ima še kaj prosto- najboljše, da pokličeš (tel.:22-82-095). Ambulanto pa ima na Cankarjevi 6d.
Lp

Ja. ona je pa res pravo sonce!

nova
Uredništvo priporoča

A je to privat?

Odločam se med dr. mojco kopše in dr. suzano završnik. Obe iz vošnjakove. Kaj mislite?

No naj ti povem, da sem jaz prej imela dr. Suzano Završnik in je že od letošnjega leta februarja na bolniški in jo nadomešča dr. Šijanec. Zaradi njene odsotnosti sem zamenjala svojo G in sem šla v bolnico-ginekologijo k dr. Bosilj. Pa ti moram povedat da je velika razlika med dr. Bosilj in Završnikovo-saj prej nisem imela čisto nič čez njo, ampak ko pa sem videla kake so druge ginekologinje, ti moram rečt, da se Završnikova lčahko skrije. Dr. Bosilj je meni ugotovila bakterijsko vnetje, ki imam to vnetje že od ss, se spomnin na UZ pri Završnikovi, da sem imela taki sirast izcedek, pa ona ni nič rekla. Pa res je prijazna, skrtaka idealna Ginekologinja.

Renata Završnik-Mihič ima privat ambulanto, vendar dela preko koncesije

Hvala za priporočilo….
Sprejemam predloge in pohvale:)

Kakšen pa je delavnik bosiljeve in kakšne so sestre?

Miskaa delavnik dr. bosiljeve je ob petkih in sicer od 11-15h ure. Sestre pa so zelo prijazne, ko sem jaz sestri povedala za moje probleme, me je tako lepo nežno pogledala in rekla ah boga revica. Saj pravim jaz sem bila zelo presenečena ravno tako nad sestrami kot na ginekologinjo. Evo tu imaš številko in se lahko naročiš 321-1000 potem pa rečeš, če te lahko zvežejo v center za naročanje.

Boš videla boš več kot zadovoljna.Upam, da še sprejema pacientke.

Moram povedati, da se je dr. Suzana Završnik končno vrnila iz bolniške (pred kakšnim mesecem) – hvala bogu, da ni več Šijanca. Je zelo prijazna in razumevajoča, vse se da pogovorit z njo.

Evo sedaj oklevam:
Mojca Kopše
Suzana Završnik
dr. Bosilj

Miska poglej si malo na forumu RR kakšne pohvale so napisane za dr. Bosilj, je porodničarka in je že marsikateri porodnici rešila otročička, ali pa ji zelo pomagala ob porodu.

Odločitev je na tvoji strani, najbolj da si narediš spisek in napišešslabe in dobre lastnosti. Sestre menda poznaš v Vošnjakovi in meni niso prijazne za razliko od ginekologije.

Decva na katerem forumu?? RR?

znova odpiram to temo, ker me zanima katero ginekologinjo priporočate v mbju? po drugih, ampak tudi starejših forumih sem zasledila za Mb največ glasov za dr. Bosilj, ampak nikjer ne najdem če še dela v MBju ali ne. pa tudi skozi leta se nabere več izkušenj. upam da mi pomagate pri čimboljši izbiri moje ginekologinje.

Jaz sem zelo zadovoljna z Mojco Kopše Berčič. V prvi nosečnosti sem imela eno drugo, v drugih dveh nosečnostih pa Kopšetovo in res nimam pripomb, prijazna, se zavzame skratka ok.

Jaz sem ugotovila, da je super met ginekologa v porodnišnici. Gospe S. Završnik bi se pa na daleč izognila, ker večino časa daje občutek, da ne ve ravno, kaj dela. Moje izkušnje: 10 let mi je govorila, da mi manjka en jajčnik – očitno ga le ni znala poiskat/prepoznat na UZ. V 12. tednu nosečnosti sem začela krvavet, ona pa me je mirno pustila čakat v čakalnici 2 uri, nato meje poslala domov z naročilom, da naj vzamem 1 tabletko Dabrostona (za preprečitev spontanega splava bi jih morala takoj pojest min 4 in potem na 4 ure), naslednji dan sem šla na svojo roko k drugemu ginekologu, pa je bilo že prepozno… Od tega, da ne zna interpretirat hormonskih izvidov…

Za moje pojme je ona ena tistih dohtarc, ki so primerne za stare mame, tam vsaj nima kaj zafrknit…

Lep pozdrav in čimveč sončka! Pikicapika

Ogrizek – Pelkič Ksenja v porodnišnici. Men je pri prvem porodu rešila življenje, ostala pri njej in sem ful zadovolna. Vedno si vzame čas in ni blema, če bilo kaj rabim… Je pa porodničarka in specializantka za rizične nosečnosti…

Ja dr. Pelkičeva je res tapravi stručko. Vse pohvale.

Drugače pa je meni najboljša dr. Žegura Branka v bolnišnici. Dela tudi na Fontani.

Tale Završnikova pa mene ni želela nujno sprejeti ob težavah v nosečnosti (seveda samoplačniško). To se mi je zdelo tako nemedicinsko. Ok, odslovila me je njena sestra, ampak vseeno.

Glede dr.Renate Završnik Mihič – odkar je na svojem je druga pesem.
Ja, je zdravnica, ko se plača. Za vsako napotnico je problem, za vsak pregled, vsaka slikca na UZ se plača…
Glede njene sestre Ljubice pa ni vredno zgubljati besed… vedno slabe volje, če je le mogoče najde razlog, da te nadre. Itak grem zelo poredko, pa še takrat raje ne bi…
A jim je res odveč malo človeškosti in prijaznosti?

New Report

Close