Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? ginekologinja v Lj

ginekologinja v Lj

Pozdravljene!
Upam, da mi boste znale pomagati, iščem namreč novo ginekologinjo in me zanima, če katera od vas pozna katero od naštetih, naj prosim napiše kakšne izkušnje ima z njo. Rada bi G, ki je nežna in strokovna, se ti posveti in ti zna v redu svetovat. Če ima katera še kakšen predlog je dobrodošel, vendar se bojim, da G, ki imajo več ko 100% zasedenost ne sprejemajo novih pacientk. Vse izmed naštetih imajo manj kot 100% zasedenost, mislim da sta 2 čisto novi, ker imata zelo malo pacientk. Že vnaprej hvala!
-Jemec Mojca
-Trojner Brezgar Andreja
-Bizjak Ogrinc Urška
-Korošec Sara
-Pretnar Darovec Alenka Vida
-Meden Vitovec Helena Marija

Tazadnja je VRtovec, ne Vitovec.

Bi ti svetovala, ampak jaz imam moškega ginekologa, ki ga tvojem spisku ni. :)))

A te so vse prvat ali na koncesijo? Kje pa delajo?

Torej – jaz sem spoznala dr. Bizjak v ambulatni za patolosko nosecnost in se mi je zdela super. Izredno prijazna, cloveska in dostopna. Me je prisla celo tik pred porodom, ko je videla, da sem sprejeta, v porodno sobo pogledat in pozdravit. Tudi strokovno se mi je zdela zelo fajn. Z drugimi s seznama pa nimam izkušenj.

Pretnar Darovec je že v pokoju, dela pa v neki privatni ambulanti. Jaz hodim vseeno k njej!

mumica, žal ne vem, gledala sem seznam zasedenosti ginekologov in tele so imele manj kot 100% zasedenost, bom še malo raziskala… Hvala tistim, ki ste že odgovorile, upam na še kakšno izkušnjo 😉
mačkaaa, raje bi žensko, hvala vseeno

Jaz imam tudi moškega ginekologa in ga ne zamenjam za nobeno žensko,priznam pa,da sem se komaj prepričala,da je vseeno,če je moški.Še danes mi ni žal.Pa še med.sestro ima zelo uredu.

Meden Vrtovec = sicer jo poznam kot prof, ampak je muhasta, tečna, naduvana. Strokovna pa po mojem ful:).

Jaz sem najboljši ginekolog daleč naokrog!

https://www.24ur.com/novice/slovenija/umrla-je-znana-ginekologinja-helena-meden-vrtovec.html

New Report

Close