Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? Ginekologina Bežigrajski dvor

Ginekologina Bežigrajski dvor

Ima mogoče katera izkušnje z ginekologi v bežigrajskem dvoru? Mnenja?

Hvala.

Od nekdja hodim k Jeričeviću in sem zadovoljna.
Edino ni mi jasno, zakaj moram vsakič plačat UZ, če ima on koncesijo in sem jaz njegova pacientka že več kot 20 let?

Pred mnogimi leti, ko so bili še bolj na novo ordinacija, so me sprejeli med svoje pacientke. Potem par let nisem potrebovala ginekologa in ko sem se spet odločila za obisk pri njih, so mi trdili, da mojega kartona nikakor ni pri njih in napletli še mnogo finih besed, a dejstvo je, da so moj karton enostavno ‘izgubili’. Seveda so mi potem pojasnili, da novih pacientk več ne sprejemajo in da k njim nikakor ne morem.

To je pač moja izkušnja z njimi. Pa takrat, dobrih 10 let nazaj, še sploh nobenih ginekoloških težav nisem imela. Kaj bi šele bilo, če bi mi zdaj izgubili karton, ko težave res imam.

Če si podpisala izjavo o izbiri potem je čisto vseeno ali so izgubili karton ali ne. Podatek o izbiri se hrani na Zavodu za zdravstveno zavarovanje Slovenije. Tako, da zdravstveni karton ni dokaz ali je nekdo tvoj zdravnik ali ne ampak je dokaz podatek o izbiri na ZZZS-ju,

Jaz pri mojem izbranem zobozdravniku nisem bila že 15 let pa je še vedno moj izbrani zobozdravnik tudi, če zadnjih 15 let nima nobenih podatkov o mojih zobeh.

No, ob taki izkazani skrbnosti ravnanja z dokumentacijo se mi je zdelo bolj pametno poiskati drugega ginekologa kot pa po neki dolgi birokratski poti izsiliti, da me spet vpišejo kot svojo pacientko.

Rajši povej, da si sama kaj zaj*****, zdaj si pa na njih jezna. Izguba kartona zdravega človeka ni neka travma. Moj karton so vsaj dva krat selili in se ni izgubil. Izbrani zdravnik je zapisan na kartici in ne potrebuješ neke dolge poti, da dokažeš.

No, lahko ti zagotovim, da sama nisem popolnoma nič zajebala. Razen mogoče tega, da me kakšna štiri leta ni bilo blizu in v tem času je moj karton izginil. Morda bi se morala vsako leto enkrat javiti, da bi vsakič potegnili karton na plano. Kaj vem.

Ginekologija Bežigrad je že cca 3 tedne zaprta – pacienti o tem sploh nismo bili obveščeni tako, da ne moremo do zdravnika, svojih kartonov, do receptov itd. Avtomatska telefonska tajnica pa še vedno sporoča delovni čas. …..

New Report

Close