Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? Ginekologi v Ljubljani (privat)

Ginekologi v Ljubljani (privat)

Pozdravljeni,

zanima me, če mi katera lahko priporoči ginekologa, ginekologinjo (Ljubljana)? Pred kratkim mi je Manca odgovorila, vendar dr.Lovšinova iz Ginekologije Bežigrajski dvor ne sprejema več pacientov. Hvala vseeno, Manca!

Najlepša hvala za odgovore!

Maša

dr. Klara Mihelič v Črnučah tf01 5613350

Dr.Jeričevič Bežigrajski dvor,tel:436-4300, 436-4610

Priporočam!!!

Ne priporočam!!!

Maša

koga ne priporočaš?

Ne priporočam dr.Miheličeve!

ZAKAJ???

Pa daj že enkrat povej, zakaj ne, ker imam jaz zelo, zelo dobro izkušnje!

Žal moje izkušnje niso niti malo dobre, verjemi, sicer ne bi tukaj pisarila. Dopuščam možnost, da je imela gospa slab dan, bilo je pred novim letom itd…ampak do mene je bila zelo groba in ji je bilo prav malo mar zame in moje težave. Vem, tudi zdravniki so ljudje in mogoče bi tak odnos razumela, če bi bila sama neprijazna ali sitna do nje. No, pa nisem bila, pravzaprav sem se počutila kot potacan da ne rečem kaj…Poleg tega zdravnik, ki pride na pregled pacienta smrdeč po cigaretah, zame ni ravno ideal, ki bi ga priporočala komu. Mimogrede, bom omenila samo eno cvetko, ki mi jo je zabrusila: splav je samo kratkotrajna motnja (itak nič ne pomeni)…super odnos.

Verjetno nisi edina, ki imaš zelo zelo dobre izkušnje z njo, sama imam pač take in nje po svojih izkušnjah pač ne priporočam nekomu, ki išče prijaznega, razumevajoče itd itd…ginekologa!

Lep pozdrav,
Maša

Oprosti, nisem hotela nikogar prepričevati. Res je, da ima vsak lahko različne izkušnje z isto osebo. Upam, da si s svojim sedanjim ginekologom zadovoljna.

Lep pozdrav in veliko sreče!

zanima me če mi lahko poveste kje bi lahko odšla na pregled ginekologu ki je plačljiv saj nimam zavarovanja ?

New Report

Close