Ginekolog za mlade
Moja sestnajstletnica mora h ginekologu na ultrazvocni pregled.
Ginekologa se seveda grozno boji (do sedaj sem jo zaman podila, zdaj pa mora iti po nalogu zdravnice)…
Je v Ljubljani kaksna posebna ambulanta za mlade?
Ali pa mi kdo priporoca se posebno prijaznega ginekologa?
(seveda z ultarzvokom…)
Hvala za pomoc….
Študentske ginekološke ambulante(Aškerčeva 4) ne priporočam-imena zdravnice rajši ne bom omenjala. Predvsem je bila zelo neprijazna in neprijetna sestra, ki ji moraš povedati zakaj si sploh prišel, da očitno ne bi slučajno tega vprašal zdravnice. Pregled pa je bil neprijeten in nekoliko grob. Potem je zdravnica nekaj ful grdo načečkala, da niti nisem mogla prebrati, sama pa tudi ni nič povedala. Sem imela prej moškega za ginekologa in je bil dosti bolj nežen.
Moje izkušnje so pač take, mogoče ima kdo drug boljše mnenje.
Vem pa, da je eno mojo kolegico v tej ambulanti ful prestrašila neka zdravnica, da ima endometriozo in da bo morala na odstranitev jajčnika, potem pa je bilo nekaj čist banalnega.
Še enkrat: to je pač moja izkušnja!
Ja, na aškerčevi so sestre res kritične, čeprav sm sama tam … posebej ena sestra zahteva, da ji tam pred vsemi-pred ostalimi pacientkami-razlagaš svoje osebne(!) težave in celo ti kar sama predpiše zdravilo??!
Dr. Kuhelj-Recer pa je tam zelo fajn; vse razloži, je prijetna in nežna.
Sem pa vesela, da slišim še od koga, da je tam sicer bolj tako … Iz mojih izkušenj pa sta tam zares kritični med.sestri.
LP