Najdi forum

ginekolog-vrhnika

Hojla!

Zaradi selitve iščem novega ginekologa, zato me zanima, če poznate kakšnega dobrega na Vrhniki. Ste kot nosečnice zadovoljne z dr. Marijo Iljaš Koželj?

Lep pozdrav, Katja

Kake izkušnje imajo punce na forumu Starši Staršem z gospo Koželj-evo si lehko prebereš tule.

Sama sem bila njena pacientka in je ne bi priporočala. Dokler je bilo vse v redu, je bila prijazna in poslušala, takoj ko so se začele težave, jo zagrabi panika in je čisto zmešana. Večkrat me je spravila v jok, vedno sem imela občutek, da sem zanjo samo številka. Imela sem dva spontana splava in nikoli me ni potolažila ali kaj mirno rekla, dala napotnico za bolnišnico in vzela naslednjo pacientko. Dvakrat sem jo v nosečnosti klicala, da krvavim in vedno mi je odgovorila, da bo že nehalo in da naj ne hodim. Kakšna zdravila nerada napiše, najraje vidi, da je vse samoplačniško. Všeč ji je, da je vse po njeno, slepo jo moraš ubogati. Za prvo punčko sva se trudila eno leto, pa me ni dala na nobene preiskave, češ saj sem še mlada. Kolegica mi je svetovala Klomifen v Italiji in sem zanosila že prvi ciklus, pa ji ni bilo všeč. Žal mi je, da ga nisem že prej vzela.

Vsem, ki iščejo dobrega ginekologa, bi svetovala, naj se dobro pozanimajo in naj imajo nekoga, ki dela stalno na tem področju npr. v porodnišnici… Oni dnevno vidijo vse mogoče, prepoznajo stvari, znajo ukrepati, sledijo novostim…

New Report

Close